Είσαι παιδί μου... πειρασμός! Σεισμός... (pics & vids)

Είσαι παιδί μου... πειρασμός! Σεισμός... (pics & vids)

bet365

«Ο ήλιος ανάβει και σβήνει μέσα στο καυτό μου μπικίνι» λέει το hit του καλοκαιριού και αφού κάναμε... έρευνα σας παρουσιάζουμε απλόχερα «τι θέλει να πει ο ποιητής».

Καλησπέρα και... καλές βουτιές! Έξω κάνει καύσωνα και στο Gazzetta Weekend Journal φροντίζουμε ώστε οι θερμοκρασίες ν' ανέβουν ακόμα περισσότερο!

Παραλίες από κει... μπικίνι από δω χαμός! Η showbiz συνεχίζει τις διακοπές τις κι εμείς μαζέψαμε για εσάς όλες τις παρουσίες της βδομάδας που έφυγε σ' ένα κείμενο! Αντέχετε;

Χαλαρώστε, βάλτε το τραγουδάκι των Kings κι αρχίζουμε!

Aς αρχίσουμε από τη μεγάλη είδηση! Η εκρηκτική και φρεσκοχωρισμένη Χριστίνα Μουστάκα κυκλοφορεί ελεύθερη στις ελληνικές παραλίες και προκαλεί πανικό! Δεν μας πιστεύετε; Δείτε και μόνοι σας!

Σε άλλα νέα! Η Λάουρα Νάργιες τα παράτησε όλα κι έγινε... Πριγκίπισσα! Να και το κάστρο της...

Μάρτα σε αγαπάμε το ξέρεις (βλ. πιο κάτω στο κείμενο)! Αλλά.... αυτός ο Ρομπέρτο μέλι έχει; Βλέπετε εθεάθη με την Στέλλα Δημητρίου στη Μύκονο!

Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αυτό... θέλετε και λόγια; Δεν περιγράφω άλλο. Ας μιλήσει η εικόνα.

H στυλάτη Κατερίνα Ευαγγελινού έβαλε το μαγιουδάκι της κι έκανε τη βόλτα της στον κοσμοπολίτικο Ορνό κι όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της!

Όταν έχεις φυσική ομορφιά... το make up δεν χρειάζεται ούτε για αστείο κι οι Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη το γνωρίζουν πολύ καλά! Bonus οι βουτιές της μοναδικής Δούκισσας!

Η Αλέκα Καμηλά μπορεί να έχει τρία παιδιά, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει κι ένα από τα πιο όμορφα σώματα που κυκλοφορούν!

Κι επειδή εδώ στο gazzetta είμαστε αθλητικό site! Η Κατερίνα Στικούδη με φανέλα Στεφ Κάρι...

A photo posted by @stikoudikaterin on

Στα πολιτικά νέα τώρα η μαυρισμένη Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκουράζεται στη Μύκονο!

Η στιγμή της Μάρτα που όλοι περιμένατε ήρθε! Enjoy!

H Έμιλι Ρατακόφσκι πιο σεμνή από ποτέ... βάζει φωτιά στα κόκκινα!

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Φαν τον Καρντάσιανς δεν μπορώ να πω ότι είμαι! Αλλά... βρε Κλόι δεν στο είχαμε! Η τελευταία της φωτογράφιση ήταν και η πιο καυτή της!

 

Τελευταία Νέα