Όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες!

Όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες!

bet365

Ο Τζιμάκος το έχει πει εδώ και 30 χρόνια για την δύναμη της φανέλας μέσα από τα τραγούδια του! Λίγο πριν την... πρώτη επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος το G-Weekend Journal σας θυμίζει τις εμφανίσεις που φορούσαν οι ομάδες πέρσι και σας παρουσιάζει τις φανέλες που θα... ιδρώνουν φέτος οι παίκτες.

Αναμφισβήτητα η αλλαγή φανέλας του Ολυμπιακού ήταν η κίνηση που εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ύστερα από την πολυετή συνεργασία τους με την Puma μπαίνουν στη νέα εποχή με την Adidas.

Από την άλλη, η Puma... βρήκε καταφύγιο στο άλλο βαρύ όνομα της Σούπερ Λίγκας τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ γιορτάζει την επάνοδό της στη Super League με τη Νike, ενώ αλλαγμένο θα βρει η νέα χρονιά και τον ΠΑΟΚ που πήγε στη Μacron!

Ο Αστέρας θυμίζει... εθνική Κροατίας με τα νέα του σχέδια κι η Βέροια την... Ρίβερ Πλέιτ. Με επετειακή εμφάνιση μάρκας Nike, λόγω των 50 χρόνων ζωής, αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν και τα σχέδιά του θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες, ενώ σε νέο εταιρία, την Joma βρήκε στέγη και ο Παναιτωλικός!

Ο ισχυρός άντρας του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, και φέτος θα εμπιστευτεί την δική του εταιρία από τον Καναδά, Blue Line. Εκπληξη αναμένεται στην τρίτη εμφάνιση του Πλατανιά!

Πάμε να δούμε μία προς μία τις... στυλιστικές επιλογές της κάθε μία ομάδες.

Ολυμπιακός

Από την πολυετή συνεργασία με την Puma, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μεταπήδησαν στην Adidas. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες από τον κόσμο που καλωσόρισε αυτή την αλλαγή στον εορτασμό των 90 ετών ζωής της ομάδας. Το χρυσό λογότυπο με το "90" δεσπόζει!

Παναθηναϊκός

Εδώ έχουμε το αντίστροφο δρομολόγιο.Η Puma πάει από το Λιμάνι στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να... γκρινιάζει ελαφρώς κυρίως για τη δεύτερη εμφάνιση.

ΠΑΟΚ

Από τη Nike στη Μacron ο ΠΑΟΚ. Συγκριτικά με τη περσινή η φετινή φανέλα έχει πιο πολλές ρίγες, ενώ ξεχωρίζει κι ο γιακάς.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από την Puma πηγαίνει στη Nike. Η κίτρινη φανέλα που είδαμε στα φιλικά με τη μαύρη διαγώνια γραμμή ή η μαύρη φανέλα με τα κίτρινα γράμματα όντως ήταν όμορφες, αλλά δεν θα είναι αυτές οι εμφανίσεις της νέα σεζόν. Στο φιλικό με τη Σεβίλλη στις 9/8 λογικά θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης.

Ηρακλής

Ο Ηρακλής και φέτος θα προτιμήσει την εταιρία ένδυσης Blue Line που ανήκει στον ισχυρό άντρα της ομάδας. Η αλλαγή συγκριτικά με πέρυσι είναι ότι θα υπάρξει μια νέα φανέλα, (ριγέ) που παραπέμπει στις παλιές καλές εποχές.

Αστέρας Τρίπολης

Oι Αρκάδες παραμένουν στην ίδια εταιρία (Nike) αλλά τα φετινά σχέδια είναι εμφανώς διαφορετικά. Τετραγωνάκια μπλε - κίτρινα τα οποία είναι έντονα και εξασθενούν όσο κοιτάς πιο κάτω, σου θυμίζουν την φανέλα της εθνικής Κροατίας.

Ατρόμητος

Εταιρία ήταν η Macron και πλέον θα είναι η Saller. H νέα φανέλα φέρνει πιο έντονα το λευκό στοιχείο.

ΠΑΣ Γιάννινα

O «Άγιαξ της Ηπείρου» αναμένεται μέσα στις επόμενες 10 μέρες να παρουσιάζει τη νέα του εμφάνιση η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική απ' αυτή που ξέραμε είδαμε πέρυσι.

Το μπλε - άσπρο θα... εξαφανιστεί και στη θέση του θα μπει το γαλάζιο το οποίο θα κυριαρχεί, ενώ το μάτι θα πέφτει πάνω σε ένα επετειακό σήμα στο αριστερό μανίκι το οποίο θα έχει χρυσά γράμματα.

Η εταιρεία που θα αναλάβει την ένδυση της ομάδας θα είναι και φέτος η ΝΙΚΕ, με τη δεύτερη εμφάνιση να είναι λευκή ενώ η τρίτη θα είναι ουδέτερη.

Παναιτωλικός

Από την Τempo στην θρυλική Joma ο Παναιτωλικός. Το κίτρινο πρωταγωνιστεί εδώ, ενώ υπάρχουν γαλάζιες... παρεμβάσεις..

Skoda Ξάνθη

Παραμένει η Joma ως εταιρεία παροχής ρουχισμού των Ακριτών. Στην πρώτη φανέλα θα υπάρχουν λεπτές κίτρινες γραμμές και κάποια τετραγωνάκια, ενώ οι άλλες δύο εμφανίσεις θα έχουν μοβ και μαύρο χρώμα. Εξαφανίζεται η λευκή δηλαδή.

Πλατανιάς

Ακόμη δεν έχουν... κλειδώσει τα τελικά σχέδια του Πλατανιά. Τα δεδομένα, ωστόσο, είναι τρία: 1) Η Macron θα συνεχίσει να ντύνει την ομάδα των Περιβολιών 2) Και φέτος η ερυθρόλευκη θα είναι η πρώτη εμφάνιση 3) Αλλαγή θα υπάρχει στη δεύτερη και στην τρίτη εμφάνιση. Η δεύτερη θα είναι λευκή με μαύρες πινελιές και κόκκινα γράμματα, ενώ η τρίτη θα αποτελέσει έκπληξη! Και φέτος εκεί θα γίνει η... διαφορά. Η Macron ως ιταλική εταιρία πρωτοτυπεί στην τρίτη εμφάνιση της ομάδας. Κάποτε θύμιζε Ίντερ, πέρυσι η βιολετή έφερνε σε Φιορεντίνα, φέτος; Φέτος θα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη αν ισχύουν τα όσα ξέρουμε τη δεδομένη στιγμή, αλλά δεν λέμε για να μη... χαλάσει η δουλειά!

Α.Ο.Κ. Κέρκυρας

H εταιρία θα είναι η Joma και φέτος. Παρουσίαση δεν έχει γίνει αλλά τα σχέδια της πρώτης εμφάνισης δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά από την περσινή. Στην πρώτη εικόνα από πάνω θα δείτε το πως θα είναι η φανέλα της Κέρκυρας τη νέα σεζόν.

ΑΕΛ Καλλονής

Χωρίς μεγάλες αλλαγές αναμένονται οι νέες εμφανίσεις της Καλλονής. Δεξιά βλέπουμε πως έπαιζε πέρυσι. Στα φιλικά φέτος έχει αγωνιστεί με τις κλασικές μπλε και πορτοκαλί. Εταιρία δεν αλλάζει, χρώματα δεν αλλάζουν ωστόσο τα ακριβή σχέδια θα γίνουν γνωστά σε λίγες μέρες.

Πανιώνιος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Πανιώνιος θα παραμείνει πιστός στην Tempo. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια της νέας εμφάνισης, αλλά αναμένεται το κυανέρυθρο να πρωταγωνιστεί ακόμη μια φορά.

Πανθρακικός

Παραμένει στη ΝΙΚΕ. Αντί το... πολύ πράσινο, θα βλέπουμε οριζόντιες ρίγες πράσινες και άσπρες.

Βέροια

Εντελώς... άλλη φανέλα για τη Βέροια. Κάτω δεξιά βλέπετε την περσινή εμφάνιση της Robe di Kappa. Φέτος, η ομάδα της Ημαθίας θα έχει τη Nike και μάλιστα με στιλ... Ρίβερ Πλέιτ. Καθόλου μπλε άσπρο και μία διαγώνια κόκκινη ρίγα πάνω στο κόκκινο σορτσάκι σε μια από τις εναλλακτικές εμφανίσεις της ομάδας. Μισό μπλε, μισό κόκκινο η πρώτη με αντίθετο χρώμα στο μανίκι. Ενώ η άλλη είναι κόκκινη με μπλε διαγώνια γραμμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα