Ο Βέρτης και τα μπουζούκια του... αύριο! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Ο Βέρτης και τα μπουζούκια του... αύριο! (pics)

bet365

Mε τα capital controls η διασκέδαση των περασμένων χρόνων έχει πάει περίπατο... Όμως ακόμη κι έτσι Έλληνες είμαστε. Καλοκαίρι είναι. Δεν γίνεται να κλειστούμε σπίτια μας! Ο Νίκος Βέρτης και το... ιδιαίτερο του χώρου όπου τραγουδάει είναι εγγύηση για τον καθένα ώστε να περάσει καλά!

Το gazzetta weekend journal λοιπόν, έχει αυτή την εβδομάδα μια πρόταση που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει... Αυτή έχει όνομα. «Ακρωτήρι- The Real Live Clubbing»! Πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας Ακρωτήρι αμέσως μετά τον Άγιο Κοσμά, που αυτό το καλοκαίρι έχει φορέσει τα καλά του και έχει υποδεχτεί τον Νίκο Βέρτη σε ένα μοναδικό show που παρόμοιό του είχαμε χρόνια να δούμε...

Γράφουμε εκ πείρας. Πήγαμε, ξαναπήγαμε και τα... μάθαμε όλα ώστε να σας τα παρουσιάσουμε!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το Ακρωτήρι από club γίνεται αυτό που έχουμε μάθει όλοι να λέμε... μπουζούκια! Διαφορετικό όμως από όλα τα άλλα... Αγαπημένη ελληνική μουσική σε συνδιασμό με τα άστρα του ουρανού στο Ελληνικό, σε μια τοποθεσία ακριβώς δίπλα στη θάλασσα!

Ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του, έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα με προσιτές τιμές για την εποχή... Πάμε όμως λίγο στο τι θα δείτε αν διαλέξετε την πρόταση του gazzetta γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα αρχίζει με μια ευχάριστη παρέα να τραγουδάει όπως το λέει η λέξη, σαν παρέα! Όλα αυτά μέχρι λίγο μετά τη 1... Εκεί το Ακρωτήρι γίνεται και πάλι club μέχρι τις 2 παρά όταν και είναι η ώρα του Νίκου Βέρτη... Μετά από ένα ωραίο video που παίζει στις κουρτίνες της σκηνής και το χορευτικό που εμφανίζεται με τις επιτυχίες του Έλληνα καλλιτέχνη, υπό τον ήχου του «να χαμογελάσω» ο Βέρτης κάνει την εμφάνισή του.

Ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα ξεκινάει κάπου εκεί με τον Έλληνα τραγουδιστή να λέει όλες τις επιτυχίες του σηκώνοντας το μαγαζί κυριολεκτικά στο πόδι... Αυτό που γίνεται στο Ακρωτήρι θυμίζει συναυλία και όχι μπουζούκια. Οι ωραίες παρουσίες; Πάρα πολλές... Χορταίνει το μάτι σου (αυτή η πληροφορία για τα αγοράκια που είναι και τα περισσότερα)! Ακόμα ένας λόγος να πας αν έχει αντροπαρέα λοιπόν.

Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο πρόγραμμα, έχουμε και πάλι ένα Ακρωτήρι όπως το ξέραμε τόσα χρόνια... Club! Στα ντεκς όμως αυτή τη φορά δύο αγαπημένοι Dj... Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ράνια Κωστάκη που κάνουν την εμφάνισή τους ουσιαστικά πάνω από το μαγαζί και κρατούν τον κόσμο ξεσηκωμένο με τις επιλογές τους, κάνοντας την καλύτερη πάσα στον Νίκο Βέρτη!

Εκείνος με την κιθάρα του και την Αναστασία να... πετάει, κάνει την εμφάνισή του στη σκηνή και «ζητάει» από τον κόσμο να τον νιώσει, μέσω της γνωστής του επιτυχία, ενώ η χορεύτρια που προαναφέραμε κάνει κούνια στον αέρα!

Αυτό που ακολουθεί δεν μπορεί να περιγραφτεί! Όλο το μαγαζί όρθιο χορεύει σαν μια μεγάλη παρέα και ο Βέρτης μέλος αυτής κάνει το δικό του show επί σκηνής και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τους θαμώνες. Όλα αυτά μέχρι περίπου τις 5 το πρωί, όταν και ο λαϊκός τραγουδιστής ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη μέρα ή επόμενη εβδομάδα με τον κόσμο...

Ωστόσο εδώ πρέπει να δώσετε προσοχή. Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το Ακρωτήρι, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η τελευταία σας ευκαιρία... Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη ολοκληρώνονται, όμως θα συνεχιστούν μετά από μια μικρή διακοπή. Όσοι λοιπόν δεν τα καταφέρετε (δεν θα σας το προτείναμε) θα έχετε την ευκαιρία σας πάλι από τις 22 Αυγούστου και για λίγες μόνο εβδομάδες....

Λοιπόν; Τι κάθεστε; Ετοιμαστείτε και... καλή διασκέδαση!

 

Τελευταία Νέα