Το «φαινόμενο» Εντ Σίραν με τα 14 εκατ. views σε 25 μέρες! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το «φαινόμενο» Εντ Σίραν με τα 14 εκατ. views σε 25 μέρες! (vid)

bet365

Ο Βρετανός τραγουδοποιός, μουσικός και τραγουδιστής συνεχίζει να σπάει τα... κοντέρ με το νέο του videoclip να έχει φτάσει σχεδόν τα 14 εκατ. views σε μόλις 25 μέρες!

Ο 28χρονος Εντ Σίραν από εκεί που κάποτε κοιμόταν στο πάτωμα ή στον καναπέ του ηθοποιού Τζέιμι Φοξ ως φιλοξενούμενος με το ταλέντο του, την διαδρομή του και τα τραγούδια του έφτασε το 2019 να είναι ο πλουσιότερος διάσημος στην Βρετανία κάτω των 30 ετών! Ήταν ο καλλιτέχνης που το 2018 σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε η εταιρεία Nathan Cable Touring, που οργάνωνε τις συναυλίες του, είχε βγάλει περίπου 42,95 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2018.

Ο πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Σίραν που έχει κάνει συνεργασίες σε κορυφαίο επίπεδο και με τοπ τραγουδιστές στις 22 Δεκεμβρίου ανέβασε το νέο του videoclip με το κομμάτι με τίτλο Put It All On Me, που το βιντεοκλίπ του δείχνει ζευγάρια από όλον τον κόσμο να χορεύουν αποτυπώνοντας τον έρωτά τους και την αγάπη τους. Το βίντεο αυτό σε διάστημα 25 ημερών έσπασε τα... κοντέρ φτάνοντας σχεδόν στις 14 εκατ. προβολές. Για την ακρίβεια έπιασε τα 13,872,932 και... συνεχίζει. Ο Εντ Σίραν και με αυτήν την δουλειά του πιστοποίησε ότι παραμένει από τους πλέον πετυχημένους, δημοφιλείς, ικανούς και επιδραστικούς τραγουδιστές και δημιουργούς στον κόσμο. Εξάλλου πρόκειται για έναν άνθρωπο που παίζει αρκετά μουσικά όργανα, τραγουδάει, γράφει μουσική και ακόμα και συμβάλλει δημιουργικά στα video clip του.

Στο music video του «Put It All On Me» σε πρώτο πλάνο είναι ζευγάρια από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Σίραν και της συζύγου του. Ο Σίραν δίνει εικόνα σε ακόμα ένα τραγούδι του πολυσυλλεκτικού άλμπουμ του «No.6 Collaborations Project». Το single «Put It All On Me» σηματοδοτεί την πρώτη δισκογραφική συνεργασία του Σίραν με την R&B τραγουδίστρια 'Ελα Μάι. Η Μάι γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1994, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 12 ετών και επέστρεψε μερικά χρόνια αργότερα στην Μεγάλη Βρετανία. Πρωταγωνιστές στο music video του τραγουδιού είναι ερωτευμένα ζευγάρια όλων των ηλικιών και όλων των φύλων από ολόκληρο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη έως τη Ζανζιβάρη, τα οποία δέχτηκαν να χορέψουν μπροστά στην κάμερα και να μεταφέρουν ξεχωριστές εικόνες από τις κουλτούρες και τις χώρες τους & ενώ παράλληλα μοιράζονται τις προσωπικές ιστορίες τους. Σύντομη εμφάνιση κάνει επίσης ο Σίραν με τη σύζυγό του Τσέρι Σίαμπορν, ανακοινώνοντας πρώτη φορά επισήμως το γάμο τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2019, όπως επιβεβαιώνουν οι λεζάντες του music video που σκηνοθέτησε ο Τζέισον Κοένινγκ. Το single «Put It All On Me» και το άλμπουμ «No.6 Collaborations Project» του Σίραν κυκλοφορεί από τις Asylum / Atlantic Records / Warner Music.

Ο Σίραν είναι τραγουδιστής - τραγουδοποιός, μουσικός, συνθέτης, μουσικός παραγωγός, κιθαρίστας αλλά και ηθοποιός ενώ είχε πάρει και ρόλο στο Game of Thrones και ακόμα & στο Star Wars: The Rise of Skywalker.

- Δείτε το βίντεο με το νέο του τραγούδι πιο κάτω... Εδώ είναι το κανάλι του στο youtube.

 

Τελευταία Νέα