Πολλαπλές επιλογές για τους λάτρεις του φρικασέ! (vids)
Ήδη διανύσαμε το πρώτο δεκαήμερο του νέου χρόνου, όμως και το 2020 παραμένουμε πιστοί στο ραντεβού μας. Το εβδομαδίαιο ραντεβού καθώς μέσα από τις στήλες του Gazzetta Weekend Journal συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε ιδέες και προτάσεις για υπέροχα πιάτα. Πάντα φυσικά έχοντας ως «ευαγγέλιο» τα όσα μπορούμε να βρούμε με ένα απλό κλικ στο www.akispetretzikis.com! Το φρικασέ, ένα όχι εύκολο, αλλά παράλληλα δημοφιλέστατο φαγητό έχει αυτή την εβδομάδα την τιμητική του. Πόσα και πόσα Κυριακάτικα τραπέζια με την οικογένεια, με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα δεν έχουν το συγκεκριμένο φαγητό ως σημείο αναφοράς;
Όταν είναι σωστά μαγειρεμένο, με γεύση που σε απογειώνει τότε και η διάθεση γίνεται καλύτερη και περνάς πιο όμορφα. Μέσα από το www.akispetretzikis.com σας παρουσιάζουμε το φρικασέ με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Για την ακρίβεια με τρεις διαφορετικές πρώτες ύλες. Με ψάρι, με αρνάκι και με κοτόπουλο. Από κει και πέρα η επιλογή είναι δική σας. Περί ορέξεως που λέμε...