Smudge: Η πιο viral γάτα του... πλανήτη! (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Smudge: Η πιο viral γάτα του... πλανήτη! (pics & vids)

bet365

Το πρόσωπό του κάνει τον γύρο του κόσμου, μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και ο λόγος είναι το απαξιωτικό ύφος του στις φωνές μιας ξανθιάς γυναίκας! Το G-Weekend γράφει για τον πιο viral γάτο του πλανήτη!

Η μορφή του είναι παντού: στο Twitter, στο Instagram, στο Facebook!

Όποια σελίδα και να ανοίξεις, σίγουρα θα πέσεις πάνω του! Ο άσπρος - με ύφος απέχθειας - γάτος, ονόματι Smudge, κάνει τον τελευταίο μήνα τον γύρο των social media, δηλαδή του... κόσμου (!), καθώς πρωταγωνίστησε σε ένα meme, που αποκαλείται «woman yelling at a cat» ή αλλιώς «the cat meme».

Στη φωτογραφία, μια ξανθιά γυναίκα που κλαίει και ωρύεται φωνάζει στον.... γάτο, που κάθεται μπροστά από ένα πιάτο με σαλάτα και φαίνεται να την απαξιώνει.

Έκτοτε, οι χρήστες των social media πήραν... φωτιά και εμπνεύστηκαν διάφορες αστείες εικόνες και ατάκες από το εν λόγω στιγμιότυπο, με τον Smudge να κάνει φυσικά την διαφορά!

Οι δύο φωτογραφίες είχαν γίνει viral πολύ νωρίτερα από μόνες τους, μέχρι που κάποιος σκέφτηκε να τις ενώσει κι από τότε δημιουργήθηκε ένα... φαινόμενο!

Η δημοφιλία του Smudge από την Οτάβα του Καναδά άρχισε από το Tumblr, όταν ο χρήστης «deadbefordeath» έβαλε την φωτογραφία του κι έγραψε «δεν τού αρέσουν τα λαχανικά». Ο περίπου 6 ετών γάτος έχει το δικό του προφίλ στο instagram (smudge_lord) και μετρά 1.2 εκατομμύρια followers!

Η ιδιοκτήτριά του, Μιράντα, από τότε που άρχισε να αντιλαμβάνεται πως ο γάτος της γίνεται ευρέως και... παγκοσμίως γνωστός, δημιούργησε το όμορφο και ξεχωριστό προφίλ, με τον Smudge να ποζάρει άλλοτε με νάζι κι άλλοτε με... νεύρα στο φωτογραφικό φακό! Στο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, που είναι και η πρώτη ανάρτηση του προφίλ, υπάρχει και η λεζάντα «αν είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόσωπό μου, τουλάχιστον κάντε με ταγκ!».

Η Μιράντα ανέφερε στο «boredpanda.com»: «Ο Smudge είναι πολύ ντροπαλός, αλλά πολύ αγαπησιάρης, μόλις σε γνωρίσει! Μέσα στο σπίτι με ακολουθεί παντού!» και πρόσθεσε πως «έχει τη δική του καρέκλα στο τραπέζι, όταν τρώμε, γιατί αλλιώς θα πηδήξει στη θέση του άλλου. Είχα βάλει αυτή τη φωτογραφία στο Tumblr και είχα περίπου 50.000 ειδοποιήσεις. Μόλις μπήκε και στο Instagram, επικράτησε... τρέλα!». Όσο για την viral έκφρασή του; «Δεν ξέρω γιατί πήρε αυτό το ύφος εκείνη την ώρα, αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει ποτέ», είχε πει στο «cbc.ca».

Bow down human, you’re speaking to a Lord

A post shared by Smudge - Table Cat (@smudge_lord) on

This is how I sound when I eat chikin

A post shared by Smudge - Table Cat (@smudge_lord) on

Όσον αφορά την ξανθιά γυναίκα, πρόκειται για την Τέιλορ Άρμστρονγκ και η σκηνή που κλαίει είναι από το 2011 και το επεισόδιο του «The Real Housewives of Beverly Hills», όπου και τσακώνεται με την Καμίλ Γκράμερ.

Η ίδια μίλησε στο «oprahmag.com» και ανέφερε επ' αυτού: «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι στιγμές που πρωταγωνίστησα στην τηλεόραση θα μπορούσαν να γίνουν memes. Νομίζω πως είναι πολύ εύκολο να με βάλει κάποιος σε meme, επειδή παίρνω εκφράσεις καρτούν, ειδικά όταν είμαι αναστατωμένη. Υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα από το "Housewives" που φωνάζω, κλαίω, γυρνάω τα μάτια μου και γελάω, για να διαλέξετε».

Δείτε μερικές από τις πιο viral αναρτήσεις στα social media

#confusedcatmeme #womanyellingatcat

A post shared by Chris (Carlos) Lee (@carlosdepuerto) on

 

Τελευταία Νέα