Στην σοκολάτα δεν μπορείς να πεις... ΟΧΙ! (vid)

Gazzetta team
Στην σοκολάτα δεν μπορείς να πεις... ΟΧΙ! (vid)

bet365

Ημέρες εθνικής εορτής και στο G-Weekend Journal κάνουν παρέλαση γεύσεις στις οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να πεις το «μεγάλο ΟΧΙ».

Το γεγονός ότι η αργία της 28ης Οκτωβρίου... πέφτει Δευτέρα δίνει την ευκαιρία στους περισσότερους (ή μήπως τελικά στους λιγότερους;) να φτιάξουν ένα ωραίο τριήμερο απόδρασης. Να κάνουν ένα 3ήμερο ή ένα Weekend ή έστω μια αυθημερόν εκδρομή απαλλαγμένοι από άγχος και διάφορες σκέψεις που καθημερινά βαραίνουν την ψυχή και το μυαλό.

Φυσικά σε κάθε είδους απόδραση τον δικό της καθοριστικό ρόλο παίζει και η αίσθηση της γεύσης. Πάντα μακριά από την... έδρα μας, ψάχνουμε ένα καλό φαγητό, ένα καλό κρασί, ένα καλό γλυκό. Στο G-Weekend θα ασχοληθούμε με το γλυκό. Και τι γλυκό; Οτιδήποτε που να έχει καθοριστικό ρόλο η σοκολάτα. Είπατε τίποτα;

Διαφωνεί καμιά για μια... παρέλαση στον σοκολατένιο κόσμο του www.akispetretzikis.gr; «Σημαιοφόρος» είναι φυσικά το κέικ σοκολάτας. Απόλαυση χωρίς προηγούμενο, εύκολο στην εκτέλεση και κυρίως μπορείς να το συνοδεύσεις με τον καφέ ή τον χυμό σου. Ο Ακης Πετρετζίκης βάζει και την... πινελιά τονίζοντας πως σερβίρεται με κακάο, λιωμένη κουβερτούρα και ζάχαρη άχνη!

Αν είσαι λάτρης των Brownies μόνο παραπονεμένος δεν θα μείνεις. Και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά ούτε με περιττές θερμίδες αφού τρία υλικά αρκούν. Με βαθμό δυσκολίας το ένα, αλλά και 25 λεπτά ως χρόνο εκτέλεσης ο καθένας μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του γλυκό και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σας ρωτάω ξανά: Μπορείτε να πείτε... ΟΧΙ στη σοκολάτα;

 

Τελευταία Νέα