Ταξιδεύοντας με το «Football Stories!» (gTV)

Θάνος Σαρρής
Ταξιδεύοντας με το «Football Stories!» (gTV)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal συνάντησε τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη στο «Σχεδία Home» και ταξίδεψε μαζί τους στην ποδοσφαιρική εκπομπή που έφερε νέο αέρα στην ελληνική τηλεόραση!

Για όποιον γοητεύεται από το ποδόσφαιρο, η σκέψη του να γυρίζεις τον κόσμο με όχημα την «ασπρόμαυρη θεά», να βιώνεις τις μοναδικές ιστορίες που γεννιούνται για πάρτη της εντός και εκτός γηπέδων, να γνωρίζεις πρωταγωνιστές και κομπάρσους, μοιάζει με όνειρο. Ο Γιώργος Λέντζας με τον Άγγελο Γιακουμίδη το έκαναν πράξη, χαρίζοντάς μας το υπέροχο Football Stories που κάθε Τρίτη στις 23.45 το βράδυ προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Μια προσπάθεια που ξεχειλίζει από φρεσκάδα και μας θυμίζει τους λόγους που αγαπήσαμε το παιχνίδι και το γήπεδο.

Κάθε επεισόδιο και μια χώρα. Κάθε χώρα και ένα ντέρμπι, παράλληλα με μοναδικές ιστορίες που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, την τροπή που έχει πάρει, αλλά και το γεγονός πως ακόμα κι έτσι, στο σύγχρονο περιβάλλον του, έχει χώρο για ρομαντισμό και συναίσθημα. Έχει χώρο για ιστορίες, για φιλάθλους, για οπαδούς, για ανθρώπους χωρίς σύνορα και διακρίσεις. Μόνο για την αγάπη και το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λέντζας με τον Άγγελο Γιακουμίδη, τον Θοδωρή Πλακίδη στην κάμερα και τον Δημήτρη Μωυσιάδη στον ήχο και την έρευνα επέλεξαν 16 χώρες, από την Σερβία και την Αγγλία μέχρι την Αργεντινή, τη Βραζιλία και την Κολομβία. Έζησαν καταστάσεις που τους σημάδεψαν για πάντα, μεταφέροντάς τες με αυθορμητισμό και ζωντάνια στις οθόνες μας. Μαζί με τον αρχισυντάκτη Αργύρη Κουρτίδη, είναι το team του Football Stories.

Το Gazzetta Weekend Journal συνάντησε τους παρουσιαστές, Γιώργο και Άγγελο, στο «Σχεδία home». Πρόκειται για το «σπίτι» της Σχεδίας και της Εθνικής Αστέγων στην Κολοκοτρώνη, όπου ένα άλλο κοινωνικό πείραμα σας περιμένει για να το ζήσετε από κοντά, απολαμβάνοντας το φαγητό ή το ποτό σας. Μιλήσαμε για μπάλα, γήπεδο και ταξίδια. Γι' ανθρώπους, ιστορίες, συναισθήματα και στιγμές.

Αυτό δεν είναι τελικά το ποδόσφαιρο;

 

Τελευταία Νέα