O Giannis βάζει τα καλάθια, ο Akis βάζει τις πίτσες και τα hot dogs (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
O Giannis βάζει τα καλάθια, ο Akis βάζει τις πίτσες και τα hot dogs (vids)

bet365

To μεσημέρι του Σαββάτου βάλτε... φρένο σε όλα! Ξεχάστε παραλίες, ξεχάστε βόλτες, αφήστε για λίγο στην άκρη ό,τι δουλειά έχετε. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ με φόντο μια θέση στην 8άδα του Παγκοσμίου της Κίνας και θέλει θετική σκέψη και συμπαράσταση από όλους μας.

Φυσικά επειδή όπως λέει ο λαός σοφά «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» έτσι και μεις για να... χορέψουμε και να στηρίξουμε από τα σπίτια μας θα πρέπει να είμαστε χορτάτοι. Κι ως συνήθως όταν υπάρχει ένας σπουδαίο αθλητικό γεγονός, όπως ο αγώνας της εθνικής Ελλάδος με τις ΗΠΑ, ακολουθείται μια ιδιαίτερη ιεροτελεστία.

Ο Giannis και τα άλλα παιδιά της εθνικής ομάδας θα φροντίσουν να βάζουν την μπάλα στο καλάθι, να βγάλουν σπουδαίες άμυνες, να πάρουν ριμπάουντ, να έχουν συγκέντρωση. Να κάνουν οτιδήποτε πρέπει ώστε να έρθει η υπέρβαση και μια ακόμη ιστορική νίκη. Το www.akispetretzikis.com θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Για την δική σας απόλαυση, για να περάσετε ένα γευστικό απόγευμα και γενικά για να απολαύσετε τον σπουδαίο αγώνα.

Η πίτσα φυσικά ποτέ δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι ενός ή μιας παρέας φιλάθλων. Η πρόταση του Aκη Πετρετζίκη είναι η pizza express, που και γρήγορα γίνεται (μόλις 5 λεπτά εκτέλεση και 20 ψήσιμο) και το κυριότερο είναι νοστιμότατη. Σάλτσα τομάτας, μπέικον, ζαμπόν, ντοματίνια, μανιτάρια και πιπεριές... απογειώνουν την πίτσα και εντυπωσιάζουν τους φίλους σας όταν τους την προσφέρετε.

Αν το πρωί του Σαββάτου έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θέλετε να ετοιμάσετε επίσης κάτι νόστιμο, που θα χρειαστεί λίγη ώρα παραπάνω η πρόταση είναι τα hot dogs! Τα προτιμούν οι πάντες και φυσικά πάει και με το... όλο σκηνικό. Την αναμέτρηση της Ελλάδας με τους Αμερικανούς.

Ως tip για την επιτυχία της συνταγής ο Άκης τονίζει πως «Ψήνουμε τα ψωμάκια για 15 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Καλό είναι στο μέσον του ψησίματος να γυρίσουμε το ταψί, το μέσα έξω, ώστε να ψηθεί καλά και από όλες τις μεριές το ψωμί μας».

Τέλος αν θέλετε κάτι ανάλογο, δηλαδή γευστικό, χορταστικό αλλά να μην σας «ξοδέψει» τον πολύτιμο χρόνο σας, μπορείτε να φτιάξετε τα corn dogs. Τι είναι αυτά; Τα corn dogs είναι λουκάνικα σε ξυλάκι, βουτηγμένα μέσα σε χυλό από καλαμποκάλευρο. Γεύση εκπληκτική... Άντε μην χάνετε χρόνο. Στις 3.30μμ έχει το πρώτο τζάμπολ του μεγάλου ματς. Όχι ενημέρωση για τον αγώνα δεν θα βρείτε στο www.akispetretzikis.com.

Γι' αυτό όπως πάντα θα φροντίσει το gazzetta.gr με την 4πλή αποστολή του στην Κίνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα