Τα γευστικά και ζουμερά Burgers του Άκη! (vid)

Gazzetta team
Τα γευστικά και ζουμερά Burgers του Άκη! (vid)

bet365

Δεν χωράει αμφιβολία ότι τα burgers είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες όλων όσο αφορά τις διατροφικές επιλογές. Μάλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως ένα παρεξηγημένο φαγητό, αφού από τους περισσότερους θεωρείται... πρόχειρο, γρήγορο και «πλαστικό».

Το G-Weekend μαζί με το www.akispetretzikis.com είναι εδώ για να σας αλλάξουν άποψη. Μάλιστα με επιχειρήματα! Με εικόνες και με... γεύσεις που θα ξεχειλίζουν μέσα από την οθόνη. Ο Άκης Πετρετζίκης βάζει όλη την τέχνη του και σας παρουσιάζει «μοναδικά burgers» που σας περιμένουν να τα φτιάξετε, αλλά κυρίως να τα απολαύσετε.

Όπως τονίζει μέσα από το σάιτ του, «το μεγαλύτερο μυστικό για το burger είναι στο κρέας. Και έχει να κάνει με την προετοιμασία του. Όταν πάτε στο χασάπη σας λοιπόν του ζητάτε να περάσει το κρέας από τη μηχανή του κιμά 2 φορές αλλά να μην το σφίξει ή να το ζουλήξει καθόλου καθώς βγαίνει.

Πρέπει να το πάρει απαλά όπως βγαίνει από τη μηχανή και έτσι αφράτο καθώς βγει να το βάλει στο σελοφάν. Καλό θα είναι και με το χαρτί με το οποίο θα τυλίξει το σελοφάν να μην το σφίξει αλλά απλά να αγκαλιάσει το κρέας. Επίσης πρέπει να είναι φρέσκο το κρέας». Η αρχή γίνεται με το κλασσικό burger που δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο για να το φτιάξετε και να είναι ζουμερό και άκρως γευστικό!

Βέβαια, επειδή αυτή η... βουτιά στις θερμίδες, έχει και τα «αρνητικά της» για όσους θέλουν να διατηρηθούν σε άψογη κατάσταση, υπάρχει και η πρόταση που αφορά το Light burger κοτόπουλο με λάχανο, το οποίο παραμένει σταθερά γευστικό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Healthy burger με κοτόπουλο, το οποίο με μόλις πέντε λεπτά χρόνου ψησίματος είναι ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων! Όμως το www.akispetretzikis.com δεν αφήνει με παράπονο ούτε τους λάτρεις των θαλασσινών ή της αθλητικής διατροφής. Το Burger με τόνο ή αυτό με τον σολομό είναι οι προτάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για κάτι διαφορετικό!

 

Τελευταία Νέα