Βρήκαμε το πιο... funky κουλουράδικο της Αθήνας! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Βρήκαμε το πιο... funky κουλουράδικο της Αθήνας! (pics)

bet365

Το GWJ ξέρει από καλές γεύσεις, έτσι εντόπισε το πιo... funky κουλουράδικο της Αθήνας, το Koulouritos, που πρέπει να επισκεφτείς για ένα εξαιρετικό πρωινό κι όχι μόνο!

Tο GWJ, δοκίμασε και σας λέει υπεύθυνα πως στο κατάστημα θα βρείτε τον βασιλιά των κουλουριών, Simit, το αυθεντικό δηλαδή Κωνσταντινοπολίτικο κουλούρι με βούτυρο και γάλα που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του λογοτύπου της Koulouritos. Απλά απολαυστικό! Βέβαια, θα μπορέσετε να βρείτε και το κλασικό κουλούρι Θεσσαλονίκης που όμως με την προσθήκη σησαμέλαιου, ταχίνης και σουσαμιού Νιγηρίας (το πιο γλυκό σουσάμι στον κόσμο) έφτασε σε άλλη διάσταση!

Κι αυτές είναι μόνο κάποιες από τις γεύσεις που θα ξεχωρίσεις με μια επίσκεψη στο Koulouritos! Τι να πρωτοπώ; Κουλούρι με ενεργό άνθρακα, με σπιρουλίνα, ζύμη από Παντζάρι γεμιστό με κατσικίσιο τυρί, με σπανάκι και φέτα, καλαμποκιού με αλεύρι από ελληνικούς πετρόμυλους, γεμιστό με χειροποίητο chutney μήλου και καρύδια, με λευκή σοκολάτα και φρέσκα raspberries και έναν κατάλογο που απαριθμεί περισσότερους από 50 κωδικούς...

Βεβαίως, όπως κάθε κουλουράδικο που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τα δικά του εμπνευσμένα sandwich, Soft Cookies, κριτσίνια όπως επίσης και μια εξαιρετική ποιότητα καφέ φτιαγμένο σε μικροκαβουρδιστήριο αποκλειστικά για το Koulouritos με προέλευση από χώρες της Κεντρικής Αμερικής (Βραζιλία-Κολομβία).

Φυσικά δεν συζητάμε για την φρεσκάδα των προϊόντων, καθώς αυτά ζυμώνονται καθημερινά, πλάθονται και φουρνίζονται στο κατάστημα με την παραγωγή να γίνεται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας ώστε να είναι όσο πιο φρέσκα γίνεται, χωρίς την χρήση έτοιμων μειγμάτων και συντηρητικών.

Που όμως θα το βρείτε; Μπορείτε να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τις καταπληκτικές γεύσεις του στην Ανδρέα Παπανδρέου 67, στο Χαλάνδρι 7 το πρωί με 4 το απόγευμα καθημερινά εκτός Κυριακής.

 

Τελευταία Νέα