Καταπληκτικές γεύσεις και χωρίς... ενοχές! (pics)

Μιχάλης Τσαμπάς
Καταπληκτικές γεύσεις και χωρίς... ενοχές! (pics)

bet365

Όσο πλησιάζει η περίοδος των καλοκαιρινών μας διακοπών ή αυτή των συχνότερων επισκέψεων μας στις παραλίες τόσο περισσότερο «ενοχικά» αντιμετωπίζουμε την σχέση μας με το φαγητό! Οι λόγοι είναι και γνωστοί και ευνόητοι. Είναι όμως σωστό να στερούμαστε κάτι τόσο όμορφο και γευστικό έχοντας πάνω από το κεφάλι μας τον... μπαμπούλα του μαγιό και της ξαπλώστρας;

Γιατί δεν μπορούμε να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου; Δηλάδη και σωστή παρουσία να έχουμε, αλλά κυρίως να μπορούμε να απολαύσουμε και το φαγητό μας. Μέτρον άριστον, έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστεύουμε. «Μεγάλα παιδιά» είστε, οπότε για το θέμα της μερίδας μπορείτε μόνοι σας να το κανονίσετε. Ώστε να μην... ξεφύγετε όσο αφορά την ποσότητα.

Όσο αφορά όμως την γεύση αφήστε το πάνω μας! Σας τα έχουμε ξαναπεί. Το G-Weekend μαζί με το www.akispetretzikis.com φροντίζουν για σας. Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο έρχονται με απίθανες προτάσεις έτσι ώστε να κάνουν ακόμη καλύτερο το μεσημεριανό τραπέζι ή να απογειώσουν το καλοκαιρινό δείπνο. Τα μοσχαρίσια σουβλάκια με πικάντικη μαρινάδα είναι η πρώτη μας επιλογή. Safe αλλά και πεντανόστιμη.

Τα κομμάτια του κρέατος να είναι τοποθετημένα εναλλάξ με τα ντοματίνια και το κρεμμύδι στις σούβλες και όλα αυτά ψημένα σε καυτό BBQ.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Κι όμως έχουμε μια εξίσου δυνατή επιλογή, που μάλιστα προέρχεται κι από άλλη... κουζίνα! Από την ασιατική.

Οι πανσέτες με την ασιατική μαρινάδα (συνταγή που επίσης θα βρείτε στο www.akispetretzikis.com) θα εντυπωσιάσουν και εσάς αλλά και όσους θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν μαζί σας το συγκεκριμένο φαγητό. Η πρόκληση για το συγκεκριμένο φαγητό γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από την στιγμή που στα tips ο Άκης Πετρετζίκης τονίζει: «Μπορεί να μην είναι εύκολο να αγοράσουμε τα συγκεκριμένα υλικά προκειμένου να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή. Εμπιστευτείτε με, όμως, αξίζει τον κόπο! Όσο για το συνοδευτικό; Τα ψητά λαχανικά είναι η ιδανική επιλογή».

Η πανδαισία γεύσεων ολοκληρώνεται με μια ακόμη καταπληκτική πρόταση για τους μερακλήδες. Στα γεμιστά μπιφτέκια με τσένταρ και πιπεριά κανείς δεν μπορεί να πει όχι. Ειδικά όταν αυτά μπορούν σαν ένα είδος burger να συνοδευτούν και με τηγανιτές πατάτες. Όπως συνηθίζουμε να λέμε όταν παρουσιάζουμε τόσο όμορφες συνταγές που και δείχνουν και είναι ελκυστικές «μην χάνετε χρόνο». Ένα... κλικ και κατευθείαν στην πράξη.


 

Τελευταία Νέα