Οι «εξετάσεις» για τέσσερις στον Ολυμπιακό! (poll)

Οι «εξετάσεις» για τέσσερις στον Ολυμπιακό! (poll)

bet365

Το G-Weekend στέκεται σε τέσσερις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού που θα περάσουν από το... μικροσκόπιο του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθειά τους να βρουν θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Γίνεται σαφές από το ξεκίνημα του κειμένου πως αυτό αφορά τις φετινές μεταγραφές και όχι τους παίκτες που γύρισαν από δανεισμό. Γίνεται κοινώς μνεία στην κατηγορία των παικτών οι οποίοι ήρθαν φέτος και που θα περάσουν από τις αγωνιστικές και προπονητικές «εξετάσεις» του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα περίοδο στον Ολυμπιακό. Από τα νέα πρόσωπα τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής είχαν εξαρχής - και συνεχίζουν να έχουν - οι Μπρούνο και Ντουρμισάι.

Ας δούμε τις περιπτώσεις:

ΜΠΡΟΥΝΟ: Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ένας παίκτης με ικανότητα να παίξει και στα άκρα και επιτελικός καθώς και στον άξονα. Ο 25χρονος πρώην παίκτης του Ατρόμητου την περασμένη χρονιά στους Περιστεριώτες είχε 33 ματς με 3 γκολ και 6 ασίστ. Ο Μπρούνο έχει αρκετές πιθανότητες παραμονής υπό την έννοια πως ο Μαρτίνς θέλει να έχει περισσότερες επιλογές στους χαφ. Όπως ήταν φυσικό μπήκε στους εκλεκτούς για την Πολωνία. Εδειξε κινητικότητα και προσπάθεια στα πρώτα φιλικά.

ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ: Ο 22χρονος επιθετικός και άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου είχε μία πολύ καλή σεζόν με 33 ματς, 11 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ντουρμισάι λόγω ταλέντου, ηλικίας και προοπτικής μπορεί να πλαισιώσει την τριάδα των επιθετικών και ειδικά από την στιγμή από τους υπάρχοντες φορ του ρόστερ (σ.σ. από την περασμένη σεζόν) ίσως προκύψει μία ή ακόμα και δύο αποχωρήσεις. Έχει και αυτός - όπως και Μπρούνο - σημαντικές πιθανότητες παραμονής ενώ διέκοψε την άδειά του για να αρχίσει νωρίτερα προπονήσεις. Και αυτός είναι στους εκλεκτούς της Πολωνίας. Μάλιστα σκόραρε στο φιλικό με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

ΟΥΓΚΟ ΚΑΙΠΕΡΣ: Το σημαντικό μείον του νεαρού Βέλγου είναι πως πέρυσι δεν είχε ουσιαστικά ομάδα και ότι μπορεί να επηρεαστεί πάνω σε αυτό το θέμα. Ο 22χρονος επιθετικός έκανε το μεγάλο του... ξεπέταγμα στον Εργοτέλη. Την σεζόν 2017-2018 ο Ούγκο Κάιπερς είχε 30 ματς με 22 γκολ και 3 ασίστ. Ο Κάιπερς είναι ένας ακόμα παίκτης που τσεκάρεται από τον Μαρτίνς στην Πολωνία. Η πρώτη του εικόνα στα φιλικά δεν ήταν τόσο ενθαρρυντική.

ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ: Ο 19χρονος ύψους 1.88 πορτιέρο αποκτήθηκε με την λογική να προσπαθήσει να πάρει ευκαιρίες στην τριάδα των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας. Με δεδομένο πως υπάρχει ο Σα και θα είναι ξένος πορτιέρο και στην θέση Νο2 όλα είναι ανοιχτά για τον Μάριο Σιαμπάνη, που πάντως θεωρείται ένα μεγαλο ταλέντο. Ο Σιαμπάνης είχε έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεών του στην Εθνική ενώ θα ενταχθεί και τυπικά μόλις εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

 

Τελευταία Νέα