Η Mary Linn με τους PopCore... συστήνονται με το «Μου Γελάς»! (vids)

Η Mary Linn με τους PopCore... συστήνονται με το «Μου Γελάς»! (vids)

bet365

Η Mary Linn συναντά τους PopCore και θέλουν να αφήσουν το δικό τους μουσικό στίγμα με ένα νέο και ξεχωριστό project ξεκινώντας με το πρώτο τους τραγούδι, που έχει τίτλο «Μου Γελάς».

Η Mary Linn ξεκίνησε να δουλεύει στα 22 της, κάνοντας τις πρώτες της εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με λαϊκό πρόγραμμα.

Στην συνέχεια όμως έκανε μια σειρά εμφανίσεων σε αρκετά μαγαζιά παρουσιάζοντας με την δική της ιδιαίτερη προσέγγιση, τραγούδια κυρίως από την Pop, Rock και έντεχνη μουσική σκηνή, σε ελληνικό και ξένο στίχο. Παρακολούθησε μαθήματα Φωνητικής και Θεωρία της Μουσικής στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» από το 2012 έως και το 2015. Στην πορεία, συνέχισε να σπουδάζει στο Art Academy, όπου και παρακολουθεί μαθήματα Φωνητικής και Πιάνου μέχρι και σήμερα. Ερασιτεχνικά, ασχολείται με το τραγούδι και γράφει στίχους από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της.

Το μουσικό project της Mary Linn με τους PopCore ή αλλιώς Mary Linn feat. PopCore

Τον Μάιο του 2015 η Mary Linn γνώρισε τον Χρήστο Νομικό, ο οποίος έπαιζε drums, στην τότε μπάντα που εμφανίζονταν μαζί. Δούλεψαν μαζί σε δύο μουσικά σχήματα μέχρι που γνώρισαν τον Βαγγέλη Γριμπιλάκο, που έπαιζε πλήκτρα στο ένα από αυτά. Τότε αποφάσισαν, ως ομάδα, να δημιουργήσουν κάτι καινούριο. Ξεκινούν, λοιπόν, να δουλεύουν, προβάροντας διαρκώς, κάνοντας live εμφανίσεις και γράφοντας την δική τους μουσική.

Έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις μαζί, σαν PopCore the Band - με προσθήκες session μουσικών μελών - σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Παρουσιάζουν δικές τους διασκευές Pop, Rock & Indie Pop τραγουδιών από την δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα και γράφουν την δική τους μουσική σε Pop ύφος και σε ελληνικό στίχο. Το πρώτο τους τραγούδι, γράφτηκε τον Απρίλιο του 2019 με τίτλο «Μου Γελάς».

Πρόκειται λοιπόν για ένα ιδιαίτερο μουσικό project, το οποίο αποτελείται από μία ομάδα νέων καλλιτεχνών και φίλων, που πειραματίζονται στον χώρο της Pop, Rock, Indie Pop μουσικής σκηνής. Η Mary Linn συναντά τους PopCore και ελπίζουν πως το τραγούδι «Μου Γελάς» να αποτελέσει για αυτούς ένα νέο και ιδανικό μουσικό ξεκίνημα. Σκοπός τους είναι να χαρίσουν στο κοινό ξεχωριστές στιγμές μουσικής απόλαυσης και να παρασύρουν τον ακροατή να τραγουδήσει μαζί τους και να εκφραστεί μέσα από τη μουσική τους προσέγγιση.

Τα credits:

Στίχοι: Mary Linn

Μουσική Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Γριμπιλάκος

Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: Γιάννης Θάνος, Studio Ηχόμετρο

Video Filming: Στέφανος Κέκης & Ντίνος Μπορμπουδάκης

Video Editing: Ντίνος Μπορμπουδάκης

Φωτογραφία: Ντίνος Μπορμπουδάκης

Acting: Βαγγέλης Γριμπιλάκος, Γιάννης Ρέκκας, Χρήστος Νομικός, Mary Linn

Οι PopCore αποτελούνται από:

Χρήστος Νομικός

Βαγγέλης Γριμπιλάκος

Ta social Links

Facebook:

https://www.facebook.com/me.mary.linn

https://www.facebook.com/marylinnpopcore

Instagram:

https://www.instagram.com/mary__linnn/

 

Τελευταία Νέα