Τα μπάνια του... λαού άρχισαν, εσύ ψηφίζεις (pics & poll)

Gazzetta team
Τα μπάνια του... λαού άρχισαν, εσύ ψηφίζεις (pics & poll)

bet365

Η Μύκονος υποδέχτηκε το πρώτο... κύμα της Showbiz και στο G - Weekend Journal ψηφίζουμε την καλύτερη παρουσία.

Η βροχή έκανε τη ζωή μας δύσκολη τους τελευταίους μήνες. Τα πουλοβεράκια είχαν την τιμητική τους, ωστόσο ήρθε η στιγμή να διαγράψουμε αυτές τις «μαύρες» εικόνες που μας χάρισε ο καιρός.

Ο ήλιος επέστρεψε στην χώρα μας, το καλοκαίρι είναι εδώ και το ελληνικό Instagram έχει... ξεχυθεί στις παραλίες.

Οι Ελληνίδες influencers αλλάζουν το ένα μαγιό μετά το άλλο, τιμούν τη Μύκονο με το παραπάνω κι εμείς πλέον πιστεύουμε ότι ο χειμώνας έφυγε για τα καλά.

Πάντα τέτοια...

Ιωάννα Τούνη

Είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ελληνικό Instagram. Οι μέρες που πέρασε στη Μύκονο, με τον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου, άφησαν εποχή κι έδειξε πως είναι καλύτερα από ποτέ. Τα μαγιό που άλλαξε αρκετά κι όλα από τη δική της συλλογή παρακαλώ.


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Τζούλια Νόβα

Δίδυμος μπελάς μας βρήκε! Τα δύο κορίτσια περνούν μαζί αρκετές ώρες μαζί και φέτος στη Μύκονο πηγαίνουν χέρι - χέρι. Κοινές έξοδοι, κοινά κλικς και αμέτρητες πόζες στην παραλία.


Ελευθερία Ελευθερίου

H Ελευθερία έβγαλε νέο hitάκι. To «Bonita»! Και η αλήθεια είναι μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της δεν ξέρουμε που να σταθούμε. Στις πόζες που πόσταρε από τη Μύκονο ή στις «κλικς» από την Σαντορίνη;


Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ έφαγε αμέριμνη το καρπουζάκι της στη Ζάκυνθο, ωστόσο το πέρασμά της από τη Μύκονο είναι αξεπέραστο.


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το «juicy» σώμα της Κωνσταντίνας κατάφερε να γίνει ξανά top θέμα. Eμείς, την προτιμάμε ξεκάθαρα χωρίς ρετούς και δεν χορταίνουμε τις πόζες της από τις αμμουδιές.

Μαρία Λέκκα


Η νεαρή Μαρία Λέκκα ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισε με το στυλ της στο My Style Rocks. Όσο για την παρουσία της στη Μύκονο; Αρκετά τολμηρή.

 

Τελευταία Νέα