«Φαίνομαι κοριτσάκι αλλά στην κουζίνα τα βάζω με 20 άντρες»! (pics, vids)

«Φαίνομαι κοριτσάκι αλλά στην κουζίνα τα βάζω με 20 άντρες»! (pics, vids)

bet365

Η γοητευτική Ασημίνα Ουστάλι που ξεχώρισε στο παιχνίδι του Master Chef μιλάει στο G-Weekend για την παρουσία της, το πόσο την επηρέασε η εξωτερική εμφάνιση, την Σπυριδούλα, τον Ζαχίρ αλλά και τον αγαπημένο της σεφ.

Η 24χρονη Ασημίνα Ουστάλι κατάφερε να ξεχωρίσει στο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι του Master Chef. Παρότι δέχθηκε σχόλια και κριτικές με αφορμή την εμφάνισή της σε σχέση με την μαγειρική η Ασημίνα διέψευσε τους πάντες και αποχώρησε από την 6η θέση από το παιχνίδι και ενώ εξελίχθηκε σε μία από τις πλέον αγαπητές παίκτριες. Η ίδια μίλησε με μεγάλη χαρά στο G-Weekend για τις εμπειρίες της και τα επόμενα σχέδιά της.

- Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με την συμμετοχή σου στο παιχνίδι. Θα πήγαινες ξανά στο Master Chef ή μετάνιωσες που πήγες; Τι άποψη και εικόνα αποκόμισες για τους κριτές και εάν είχες αγαπημένο κριτή.

Δεν θα άλλαζα καθόλου την σκέψη που πήγα στο Master Chef. Εάν γινόταν και μου δινόταν η δυνατότητα και η ευκαιρία θα ξαναπήγαινα. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Αξέχαστη. Οι αγαπημένοι μου κριτές είναι και οι τρεις αλλά θα πω λίγο τον μέντορά μου (σ.σ. Σωτήρης Κοντιζάς) μιας και με διάλεξε στην ομάδα του.

- Γιατί επέλεξες να δοκιμάσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι τις δυνάμεις σου;

Την αίτηση μου την έκαναν οι συνάδελφοί μου στην δουλειά μου. Ήθελα να μπω στο παιχνίδι. Να λάβω μέρος. Να αποδείξω ότι το έχω και αξίζω πολλά σαν μάγειρας. Ότι δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση και το πόσο περιποιείται τον εαυτό του ένας άνθρωπος αλλά υπάρχει εσωτερική δύναμη.

- Είχες αγαπημένους συμπαίκτες ή παίκτες με τους οποίους είχες μία απόσταση;

Αγαπημένος συμπαίκτης είναι η Ιωάννα. Το έχω πει. Κάνουμε και παρέα έξω από το παιχνίδι. Με όλα τα παιδιά τα πήγαινα καλά στο σπίτι. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν.

Master Chef

A post shared by nick_br (@_nickos_br_) on

- Στο παιχνίδι υπήρχαν και παίκτριες με έντονη προσωπικότητα όπως η Άλκηστις ή η Σπυριδούλα. Τι εικόνα αποκόμισες για εκείνες;

Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες σε ένα παιχνίδι. Άλλοι πιο έντονοι και άλλοι λιγότερο. Η Σπυριδούλα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί. Το έχω ξαναπεί. Δεν είναι τόσο κακιά, όπως φαινόταν στην τηλεόραση και όσο φαίνεται. Είναι πολύ υπερβολικό το πως έβγαινε και φαίνεται η εικόνα της έξω. Είναι πολύ διαφορετική, όπως ήταν διαφορετική και με εμένα. Εμένα μου είχε συμπεριφερθεί πολύ καλά. Ήμασταν φίλες.

- Η ιστορία του Ζαχίρ σε συγκλόνισε; Πως τον έζησες από κοντά;

Η ιστορία του Ζαχίρ με συγκλόνισε πάρα πολύ. Μία ιδιαίτερη ιστορία. Ένα πονεμένο παιδί που έχει περάσει τόσα πολλά. Του βγάζω το καπέλο. Είχε περάσει τόσες δυσκολίες. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι που είχαν τέτοιες δυσκολίες να τις αντιμετώπιζαν όπως ο Ζαχίρ, με χαμόγελο.

- Ο Παντελής γιατί ήταν τόσο ήρεμος ως άνθρωπος θεωρείς;

Ο Παντελής θεωρώ ότι ήταν ήρεμος άνθρωπος για έτσι είναι από πάντα (σ.σ. χαμόγελο). Γεννήθηκε έτσι. Από την φύση του ήταν έτσι. Χαλαρά. Μία χαρά το κάνει. Γιατί να αγχώνεσαι και να τρελαίνεσαι εάν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου; Εάν μπορείς να το αντιμετωπίσεις πιο χαλαρά. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι έτσι, σαν τον Παντελή σαν άνθρωπος, γιατί είμαι πολύ αγχωτική αλλά πιστεύω πως ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα.

- Αισθάνθηκες μες στο παιχνίδι ότι υπήρχαν παιδιά που πήγαν για να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι και παιδιά με συγκεκριμένη στρατηγική;

Πιστεύω πως όχι. Όχι δεν νομίζω ότι μπήκαν άτομα με συγκεκριμένη στρατηγική. Όλοι μας βγάζαμε τον αληθινό εαυτό. Όλοι ήμασταν πολύ αληθινοί ως προσωπικότητες. Όλοι πήγαμε με σκοπό και στόχο να κερδίσουμε και να βρούμε μία πιο καλή δουλειά στον χώρο μας.

- Για σένα ποιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης - παίκτρια; Που αποδίδεις πως το Master Chef έκανε τόση μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση; Το εισέπραξες όλο αυτό;

Πιστεύω πως όλες οι προσωπικότητες στο παιχνίδι έκαναν τηλεθέαση. Ήμασταν 21 παίκτες με πολύ διαφορετική προσωπικότητα και δεν είχαμε κοινή επαφή γενικά στην συμπεριφορά. Όλοι μας ήμασταν ξεχωριστοί. Ο καθένας είχε το δικό του κοινό και το κοινό που τον αγαπούσε. Και εγώ το εισέπραξα αυτό. Με θετικό τρόπο. Σίγουρα υπήρχε και αρνητικό κοινό αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι με αγαπάνε.

- Ποιά είναι τα επόμενα πλάνα σου; Ποιο είναι το πιο μεγάλο όνειρό σου;

Το επόμενο πλάνο είναι να βρω κάτι στον χώρο της εστίασης. Μία πολύ ωραία εργασία με πολύ ωραίο περιβάλλον. Με ωραίο περιβάλλον. Θέλω να κάνω πράγματα. Θέλω να κάνω κάτι και στο Instagram και να ανοίξω μαζί με την Ιωάννα ένα κανάλι στο youtube. Από Σεπτέμβρη εάν μου δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία να κάνω κάτι τηλεοπτικά δεν θα έλεγα όχι.

- Αισθάνθηκες ποτέ ότι η εξωτερική σου εμφάνιση σου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα καθώς είχες να διαχειριστείς και αυτήν σου την εικόνα;

Αισθάνθηκα στην αρχή ότι η εξωτερική εμφάνιση μου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απ' ότι θετικά μιάς και ο περισσότερος κόσμος με έβλεπε για αυτό και έλεγε 'εντάξει που πάει το κοριτσάκι τώρα να μαγειρέψει το μαλλί και την μπούκλα;'. Αργότερα την άλλαξα αυτήν την εικόνα. Αυτό ήθελα να αποδείξω. Μην κρίνουμε τους ανθρώπους από την εμφάνισή τους αλλά πραγματικά από τις δυνατότητές τους. Όταν θέλει ο άνθρωπος και προσπαθεί γίνεται ο καλύτερος που υπάρχει. Μπορεί εγώ σαν κοριτσάκι να βάφομαι και να φτιάχνομαι αλλά εάν με βάλεις σε μία κουζίνα μπορώ να τα βάλω και με 20 άντρες.

 

Τελευταία Νέα