Ο τελικός του Champions League απαιτεί και καλό φαγ-Άκη! (vid)

Μιχάλης Τσαμπάς
Ο τελικός του Champions League απαιτεί και καλό φαγ-Άκη! (vid)

bet365

To... Πάσχα των ποδοσφαιρόφιλων έφτασε! Είναι η νύχτα της μεγάλης κατάνυξης. Αυτή που συνοδεύεται με γκολ, θέαμα και υπέροχες γεύσεις... Οι ομάδες φροντίζουν για τα δύο πρώτα. Το Weekend για το καλό φαγητό!

Το βράδυ που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει από τον περασμένο Ιούλιο όταν και αρχίζει η... φρενίτιδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σαββατόβραδο παίρνει... φωτιά και μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου, οι πάντες περιμένουν να δουν την νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτή που θα δεχθεί το... τριπλό πάρτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο σίγουρο πως θα είναι από το Νησί. Αγγλικός εμφύλιος γαρ με την Λίβερπουλ για 2η σερί χρονιά φιναλίστ να αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Την ομάδα από το Λονδίνο που έκανε την έκπληξη φέτος, απέκλεισε μεταξύ άλλων Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ κι έφτασε ως το τέλος του δρόμου. Ως την την πηγή. Απομένει να δούμε αν στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης θα πιει και νερό!

Eίτε υποστηρίζεις τους «κόκκινους», είτε τα... σπιρούνια, είτε είσαι «αδιάφορος», το σίγουρο είναι ότι ξέρεις πως θα περάσεις το Σαββατόβραδο. Η παρακολούθηση εντός τέτοιου αγώνα γίνεται ακόμη καλύτερη όταν υπάρχει και η ιδανική παρέα. Τύποι που γουστάρουν την μπάλα, τους μεγάλους αγώνες και που θα κάνει ακόμη πιο όμορφο το βράδυ. Φυσικά... ξεροσφύρι δεν βγαίνει το «90λεπτο» ή και παραπάνω αν χρειαστεί.

Οπότε αν θες να σου βγει και πιο οικονομικά και να γίνεις και «πρώτη μούρη» στους φίλους σου μην χάνεις χρόνο. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του τελικού άρχισε. Οπότε μπες στο www.akispetretzikis.com και... κάνε παιχνίδι. Βρες τα φαγητά που θες να συνοδεύσουν τον μεγάλο αγώνα και πράξε αναλόγα. Ξεκινάμε με την πίτσα. Ποτέ και για κανένα λόγο αυτή η υπέροχη... ιταλική ανακάλυψη δεν μπορεί να λείπει από «τέτοια ραντεβού».

Ο Άκης Πετρετζίκης σου προτείνει την αυθεντική ιταλική πίτσα. Σου... προσφέρει και το video βήμα-βήμα για να πετύχεις. Με βαθμό δυσκολίας την μονάδα, δύσκολα θα χάσεις το... γκολ σε κενό τέρμα. Αν θες πάντως κάτι ακόμη πιο «χορταστικό», σαν το θέαμα που αναμένεται να προσφέρουν οι δύο ομάδες υπάρχει και η λύση της BBQ πίτσας με κοτόπουλο!

Ως οικοδεσπότης όμως δεν θα μείνεις μόνο στην πίτσα.

Το παρεάκι σου προφανώς μπορεί να αναζητήσει και κάποια άλλη γεύση, οπότε δεν πρόκειται να τους χαλάσεις το χατίρι. Φτάνουμε λοιπόν και στην επιλογή του μπέργκερ! Ως τα «μίνι burgers της παρέας» τα εντοπίζουμε στο www.akispetretzikis.com οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Όμως επειδή ήδη μας... κυριεύει το άγχος του τελικού, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Κάθε λεπτό προς την σέντρα μετράει. Οπότε αφού ως Gazzetta Weekend κάναμε τις προτάσεις μας, η μπάλα είναι πλέον στα πόδια σας. Βάλτε γκολάρα κι εντυπωσιάστε την παρέα ως άλλος... Σαλάχ ή Κέιν. Εσείς αποφασίζετε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα