Κύπελλο Αγγλίας, Eurovision, Εuroleague: Ο καλός ο Άκης όλα... τα αλέθει! (vid)

Κύπελλο Αγγλίας, Eurovision, Εuroleague: Ο καλός ο Άκης όλα... τα αλέθει! (vid)

bet365

Aυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχουν πολλοί λόγοι για να καλέσεις σπίτι σου την παρέα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις ωραίες στιγμές και υπέροχες γεύσεις! Το G-Weekend είναι ξανά εδώ για να σε βγάλει από την δύσκολη θέση...

Παραδοσιακά το Σαββατοκύριακο είναι ένα διήμερο ξεκούρασης, χαλάρωσης, διασκέδασης. Είναι ο χρόνος που θα αφιερώσεις να δεις, να παίξεις, να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είτε αυτά αφορούν φίλους, είτε μέλη της οικογένειας, είτε συναδέλφους από την δουλειά. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από μια πρόσκληση για... άραγμα μπροστά από την τηλεόραση, συζήτησης επί του καναπέως και παράλληλα «ραντεβού με ξεχωριστές γεύσεις», τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε στο www.akispetretzikis.com.

Ειδικά το συγκεκριμένο Weekend που οι... προκλήσεις είναι πολλές και για όλα τα γούστα.

Οι ποδοσφαιροφίλοι δεν είναι δυνατό να μην στηθούν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες ώστε να δουν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ένας ιερός θεσμός όχι μόνο στο Νησί, αλλά παντού όπου υπάρχουν άνθρωποι που αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Στις 7μμ από το θρυλικό Γουέμπλεϊ ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει την κόντρα του Γολιάθ με τον Δαυίδ! Ή αλλιώς το απόλυτο φαβορί και πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στο αουτσάιντερ, την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας.

Όμως και οι φίλοι της μουσικής και του θεάματος και ειδικότερα οι eurofans δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Το βράδυ του Σαββάτου, η ΕΡΤ όπως κάθε χρόνο σε απευθείας μετάδοση από το Τελ Αβίβ θα δείξει τον τελικό της Eurovision, όπου φέτος υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για την συμμετοχή της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου.

Όμως όπως τα μενού του Άκη Πετρετζίκη έχουν φαγητά για όλα τα γούστα, έτσι και το τηλεοπτικό μενού του Σαββατοκύριακου έχει επιλογές για όλες. Φυσικά και για τους μπασκετόφιλους. Το βράδυ της Κυριακής, στις 9.30μμ (Novasports1) θα μάθουμε την ομάδα που θα σηκώσει την φετινή Ευρωλίγκα στην Βιτόρια. Όπως έχετε καταλάβει επιλογές πολλές.

Το θέμα της πρόσκλησης προς τους φίλους είναι δική σας υπόθεση. Την απάντηση στο ερώτημα «και τι τρώμε;» αφήστε την πάνω μας! Για να ξεφύγουμε λίγο από το κλασσικό δίλημμα «πίτσα ή σουβλάκια», η πρόταση που αλιεύσαμε και μας... έκανε κλικ μέσα από το www.akispetretzikis.com είναι τα ΒΑΟ ΒUNS! Κάντε και εσείς κλικ πάνω στην συνταγή για να δείτε το πόσο απλή, γευστική, αλλά και συναρπαστική είναι. Θα εντυπωσιάσετε τους εκλεκτούς καλεσμένους σας που σίγουρα θα αναφερθούν στα όσα πετύχατε με τα χεράκια σας.

Κι αν θέλετε να απογειώσετε ακόμη περισσότερη την επιλογή σας και να κάνετε τους φίλους σας στην κυριολεξία να γλείφουν τα δάκτυλά τους τα ΒΑΟ ΒUNS με καραμελωμένη πανσέτα είναι η πρόταση. Με βαθμό δυσκολίας το 1, με 20 λεπτά προετοιμασίας και άλλα 25 ψήσιμο δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο πρωτοτύπο, αλλά και... σιγουράκι όσο αφορά την γεύση.

Φυσικά σε τέτοιες βραδιές με φίλους, αναμνήσεις, όμορφες στιγμές, δεν γίνεται να μην υπάρχει και το γλυκό ως... κερασάκι στην τούρτα. Στην προκειμένη περίπτωση η πρόταση είναι κανονικά... από άλλον πλανήτη. Η βάση είναι το (έτσι κι αλλιώς λαχταριστό και σιροπιαστό) γαλακτομπούρεκο. Όταν σε αυτό προσθέσει κανείς και λιωμένη πραλίνα, τότε «δεν υπάρχει επιστροφή». Γεύεσαι τα πάντα μέχρι την τελευταία κουταλιά! Αν όλα τα παραπάνω σας... έψησαν, μην χάνετε χρόνο. Καλέστε την παρέα σας, ψάχτε την κατάλληλη συνταγή (ξέρετε που, μην τα ξαναλέμε) και περάστε ένα υπέροχο Weekend.

 

Τελευταία Νέα