ΠΑΟΚ vs AEK, στις 8.30μμ και... όποιος αντέξει!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ vs AEK, στις 8.30μμ και... όποιος αντέξει!

bet365

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι σκεπτόμενοι φίλαθλοι, διαφορετικά ονειρεύονταν τον τελικό του Σαββατόβραδου. Όπως κι αν έχει όμως το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με... φόντο το Κύπελλο θα είναι το σημαντικότερο γεγονός του Weekend!

To gazzetta.gr με έναν... μαραθώνιο, γεμάτο αφιερώματα, απόψεις, δηλώσεις, videο, αλλά φυσικά και το live chat θα καλύψει από νωρίς τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Με 5 απεσταλμένους στο Ολυμπιακό Στάδιο το πρώτο αθλητικό σάιτ της χώρας θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για το τελευταίο σπουδαίο ματς της σεζόν.

Όσο αφορά την τηλεοπτική μετάδοση η COSMOTE SPORT 1HD, στις 6μμ σας βάζει στο κλίμα με την «Ώρα Τελικού» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, που θα υποδεχθούν τους Παντελή Καφέ και Χάρη Κοπιτσή, για να σχολιάσουν την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ οι Πάνος Μάλαμας και Μιχάλης Μελισσίδης θα μεταφέρουν τις πρώτες πληροφορίες από τον χώρο των αποδυτηρίων.

Επίσης, οι Κώστας Γκουντούλας και Έλενα Παπαδοπούλου θα βρεθούν στο σημείο άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων, ενώ ο Ανδρέας Σερεβέτας θα συναντήσει τον υπεύθυνο για θέματα V.A.R. στην Ελλάδα, Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο, θα εφαρμοστεί το σύστημα βοήθειας των διαιτητών για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο Μιχάλης Τσόχος συντροφιά με το βαρύτιμο τρόπαιο, θα υποδεχθεί τους δικούς του καλεσμένους και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Αριάνα Παπαγιάννη από τον χώρο των επισήμων. Έπειτα, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα σχολιάσει τις επιλογές των δύο προπονητών για τις ενδεκάδες και στις 20.30 θα ξεκινήσει την περιγραφή του αγώνα.Με την ανάδειξη Κυπελλούχου Ελλάδας 2018-19 η «Ώρα Τελικού» θα επιστρέψει με συνδέσεις με Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα