Ένα... γλυκό «Χρόνια Πολλά» στη μαμά μας! (vid,pics)

Ένα... γλυκό «Χρόνια Πολλά» στη μαμά μας! (vid,pics)

bet365

Η «γιορτή της μητέρας» είναι κάθε χρόνο μια ξεχωριστή μέρα για όλους. Κυρίως για την γυναίκα που μας έφερε στη ζωή και που περιμένει να της δείξουμε την αγάπη μας! Το G-Weekend σας προτείνει τις πιο... γλυκές ευχές!

Τους γονείς αξίζει να τους σκεφτόμαστε, να τους τιμάμε και να τους αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου. Ο καθένας, μικρός ή μεγάλος, γνωρίζει τον λόγο. Όμως η μαμά επειδή (κακά τα ψέματα) τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου... τραβάει τα πάνδεινα, έχει και μια ξεχωριστή μέρα. Για να της ευχηθούμε, να της δώσουμε παραπάνω αγάπη και να το δείξουμε με πράξεις. Με μια θερμή αγκαλιά, με ένα ζεστό φιλί, με ένα μπουκέτο λουλούδια, με μια ζωγραφιά. Ιδέες πολλές.

Αληθινές κι αγαπησιάρικες. Αν ακόμη προβληματίζεστε για τον τρόπο που θα εκφραστείτε στην «γιορτή της Μητέρας» που είναι την Κυριακή (12/5), το Gazzetta Weekend Journal με την βοήθεια του Άκη Πετρετζίκη έχει να καταθέσει τις δικές του προτάσεις. Πιστέψτε μας θα είναι τόσο... γλυκές που η μαμά θα ενθουσιαστεί. Ή μάλλον θα ενθουσιαστεί, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο η κουζίνα μετά την όλη διαδικασία να θυμίζει λίγο... βομβαρδισμένο τοπίο, οπότε θα έχετε «θέμα».

Μην... μασάτε όμως. Εσείς θα κάνετε την προσπάθειά σας και επειδή είναι για την «μανούλα» θα βάλετε και μπόλικη αγάπη ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Προφανώς και θα καταλάβατε ότι μια πρόταση για να είναι γλυκιά θα αφορά γλυκό. Μπαίνοντας στο www.akispetretzikis.com το... μάτι πάει αμέσως στο γλύκισμα που φέρει τον τίτλο «Εύκολο γλυκό ψυγείου με φράουλα». Θα πει κανείς ότι το «εύκολο» μπορεί να είναι η λέξη παγίδα. Άλλωστε για τον Άκη όλα εύκολα είναι. Οπότε προχωράμε στο... παρασύνθημα. 20 λεπτά ο χρόνος εκτέλεσης και βαθμός δυσκολίας 1. Άρα όντως εύκολο... Ανάβουμε «πράσινο» και προχωράμε. Οι φράουλες, όσο κι αν είναι παρεξηγημένο φρούτο, είναι της εποχής και πάντα είναι υπέροχο σε κάθε γλυκό.

Αν παρ' όλα αυτά δεν είστε φαν της φράουλας, κανένα πρόβλημα. Είπαμε το www.akispetretzikis.com δεν αφήνει κανέναν με παράπονο. Γλυκό ψυγείου με μπισκότο, κυρίες και κύριοι. Κλασσικό γλυκό εποχής. Γευστικότατο, εύκολο, εντυπωσιακό και όπως συνηθίζουμε να λέμε από εδώ και εύκολο. Γιατί τα έχουμε ξαναπεί. Ούτε σεφ είμαστε, ούτε μάγειρες, ούτε ζαχαροπλάστες. Οπότε για να αφιερώσουμε χρόνο στην... τέχνη της κουζίνας πρέπει βασικά να είναι... στο χέρι μας. Ε, το γλυκό ψυγείο με μπισκότο είναι.

Πείτε λοιπόν με ένα τόσο γλυκό τρόπο «Χρόνια Πολλά» στην μαμά σας. Μαζί με μια αγκαλιά, μαζί με ένα «σ' αγαπώ». Δεν είναι αυτονόητα. Δεν είναι δεδομένα. Όλες οι μανάδες το περιμένουν. Μην το ξεχνάτε αυτό.

ΥΓ. Χάρη και Δημήτρη έχετε την πιο γλυκιά μαμά του κόσμου. Οπότε σηκώστε μανίκια και... μπαίνουμε στην μάχη. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα αρκεστούμε στα λουλούδια...


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα