Έφτασε και εντυπωσιάζει το νέο Ford Kuga!

Gazzetta team
Έφτασε και εντυπωσιάζει το νέο Ford Kuga!

bet365

Η τρίτη γενιά του Kuga είναι πλέον γεγονός, καθώς η Ford προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη της. Το δημοφιλές SUV της γκάμας της διαθέτει νέα εμφάνιση και μεγαλύτερους χώρους,

Να σημειωθεί επίσης ότι Kuga αποτελεί το πιο δημοφιλές σε πωλήσεις SUV της Ford στην Ευρώπη και τρίτο σε πωλήσεις μοντέλο της μάρκας στην περιοχή, μετά τα Fiesta και Focus.

Το νέο Ford Κuga βασίζεται στην C2 πλατφόρμα, την οποία χρησιμοποιεί και το νέο Focus, ενώ σε σχέση με τον προκάτοχό διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις (+89 χλστ. μήκος, +44 χλστ. πλάτος και +20 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο), καθώς και μειωμένο βάρος κατά 90 κιλά. Οι παραπάνω τιμές συμβάλλουν στην αυξημένη άνεση, την οποία η Ford υπόσχεται ότι θα απολαύσουν οι επιβάτες στα ενδότερα του Kuga.

Μιλώντας για τον εσωτερικό του κόσμο, το νέο Kuga εξοπλίζεται με το σύστημα FordPass Connect (έως και 10 «έξυπνες» συσκευές συνδέονται στο Wi-Fi του αυτοκινήτου), ενώ ξεχωρίζει το σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford, το οποίο συνεργάζεται με μία κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, η ασύρματη φόρτιση κινητού και φυσικά η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ FORD KUGA ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα