Σας τα... κάνουμε τσουρέκια! (vid)

Gazzetta team
Σας τα... κάνουμε τσουρέκια! (vid)

bet365

Τις ημέρες του Πάσχα τα τσουρέκια είχαν την τιμητική τους. Μαζί με κάθε είδους κρεατικό, συνθέτουν το πασχαλινό εορταστικό σκηνικό στο τραπέζι. Όλοι μας, άλλοι λιγότεροι, άλλοι περισσότερο τα τιμήσαμε.

Έστω κι αν στο ραντεβού με την ζυγαριά βαδίζουμε ενοχικά και με τρόμο. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή και το να περνάμε καλά μας αρέσει. Το Πάσχα πέρασε πια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα τσουρέκια... αποχωρούν από την καθημερινότητά μας. Μάλιστα αν το παρακάνατε όσο αφορά την παρασκευή ή την αγορά τσουρεκιών, μην προβληματίζεστε.

Γι' αυτό υπάρχει το www.akispetretzikis.com για να δώσει κι εδώ την λύση μέσω μιας εξαιρετικής ιδέας. Άλλωστε στην κουζίνα τίποτα δεν πάει χαμένο. Όρεξη και φαντασία να έχετε και όλα έχουν την χρησιμότητά τους! Για παράδειγμα έχετε σκεφτεί πως το τσουρέκι μπορεί να γίνει ένα άκρως γευστικό σνακ, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά απλά με τρόπο;

Μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας και με εξαιρετικά εύκολο τρόπο μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικότατο τσουρέκι σάντουιτς, βάζοντας μέσα την αγαπημένη σας μαρμελάδα, αλλά και σοκολάτα για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση στον ουρανίσκο σας!

Αν δεν σας ικανοποιεί η παραπάνω ιδέα και θέλετε κάτι ακόμη πιο... προχωρημένο, τότε η πρόταση είναι το γλυκό τσουρέκι, το οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε με παγωτό. Με την μονάδα ως βαθμό δυσκολίας γίνεται κατανοητό ότι όλοι όσοι διαβάζετε τις γραμμές αυτές είστε σε θέση να το κάνετε! Ιδέες υπάρχουν πολλές. Είπαμε όρεξη να έχετε και θέληση για να δημιουργήσετε και Άκης Πετρετζίκης, μέσω του www.akispetretzikis.com είναι εδώ για να σας βοηθήσει, να σας καθοδηγήσει και να σας μάθει τα μυστικά από τον κόσμο των γεύσεων.

 

Τελευταία Νέα