Rotting Christ: Non Serviam...

Θάνος Σαρρής
Rotting Christ: Non Serviam...

bet365

Ένα ταξίδι στη σκοτεινή ιστορία του συγκροτήματος που ξεπέρασε όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα!

Οι πρωτεργάτες του Black Metal και του ακραίου ήχου στην Ελλάδα, οι Rotting Christ που έχουν γυρίσει κάθε γωνιά του κόσμου κάνοντας τους σβέρκους να πονούν από το headbanging, έχουν περάσει μια ζωή σαν πραγματική ταινία. Τριάντα χρόνια με άπειρα live, άπειρα σκηνικά, σημαντική δισκογραφία και μια τεράστια διαδρομή που ξεκίνησε από τη Νέα Ιωνία και έφτασε στην Ινδία, το Μεξικό και τη Βραζιλία. Ήρθε λοιπόν η στιγμή η διαδρομή αυτή να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό!

Το Non Serviam που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ διηγείται με ευθύτητα και ειλικρίνεια την πορεία της σημαντικότερης ελληνικής Metal μπάντας, με λεπτομέρειες, συνεντεύξεις, αφηγήσεις από νυν και πρώην μέλη του γκρουπ, καθώς και από μεγάλες προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής.

Πέραν όμως του ενδιαφέροντος για την ίδια την μπάντα και τη πορεία της, αποτελεί μια δουλειά που βάζει τον αναγνώστη στη ζωή του ευρύτερου ροκ, του δείχνει πράγματα που ενδεχομένως να μην έχει έζησε ή να μην διάβασε ποτέ, τον γυρνά πίσω σε μια άλλη εποχή και τον ταξιδεύει σε μέρη και καταστάσεις που πιθανόν να μην φανταζόταν καν ότι υπήρχαν! Εποχές χωρίς κινητά, ταξίδια εν μέσω πολέμων, διαμονές στη ζούγκλα και φυσικά... ΑΕΚ!

Το βιβλίο υπογράφεται από τον ιδρυτή και «εγκέφαλο» των Rotting Christ, Σάκη Τόλη, μαζί με τον Άγγλο δημοσιογράφο και συγγραφέα Dayal Patterson, ενώ περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό απ' όλη την ιστορία του συγκροτήματος, μαζί με ανέκδοτες αφηγήσεις και φωτογραφίες αποκλειστικά για την ελληνική έκδοση.

Στοιχεία έκδοσης

ISBN: 978-960-436-595-1

Tίτλος πρωτοτύπου: Non serviam

Συγγραφέας: Σάκης Τόλης & Dayal Patterson

Μετάφραση: Τάσος Νικογιάννης

Τιμή: 17,90€

Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2019

Αριθμός σελίδων: 304

Διαστάσεις: 17 (πλάτος) x 24 εκ. (ύψος)

Επιμέλεια έκδοσης: Οξύ

Διανομή: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ

 

Τελευταία Νέα