ΠΑΟΚ - Πρωταθλητής 2019: Πόσο καλά γνωρίζεις την πορεία προς τον τίτλο; (quiz)

ΠΑΟΚ - Πρωταθλητής 2019: Πόσο καλά γνωρίζεις την πορεία προς τον τίτλο; (quiz)

bet365

O ΠΑΟΚ έφτασε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα από μια διαδρομή που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και το Gazzetta σε... προκαλεί να τεστάρεις τις γνώσεις του γύρω από την πορεία των «ασπρόμαυρων» προς τον τίτλο.

Η «κούπα» του πρωταθλητή ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη, που από το βράδυ της περασμένης Κυριακής γιορτάζει για την πανάξια κατάκτηση του φετινού τίτλου από τον ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» εξασφάλισε και μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του μέσα από μια αήττητη, έως τώρα, πορεία προς τον τίτλο! Ξεκίνησε από το μείον δύο, ας μην το ξεχνάμε αυτό, πετυχαίνοντας 25 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 29 αγώνες, με πολλά αραχνιασμένα ρεκόρ να έχουν καταρριφθεί και την πρόκληση της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 1964, να παραμένει ορθάνοικτη μ' ένα μόλις ματς, αυτό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, να απομένει για την επικύρωσή του!

Στο G-Weekend αποφασίσαμε να σε βάλουμε στο πανηγυρικό κλίμα. Να παίξεις εσύ την μπάλα σου, σ’ ένα quiz γνώσεων, ικανό για να αποδείξεις πόσο καλά γνωρίζεις την πορεία προς τον τίτλο.

 

Τελευταία Νέα