Ατάκες που ειπώθηκαν ώστε να μείνουν για πάντα (vids)

Gazzetta team
Ατάκες που ειπώθηκαν ώστε να μείνουν για πάντα (vids)

bet365

To «κρατς» που ακούστηκε με το... καλημέρα στο MasterChef μας έφερε στο μυαλό όλες τις αξέχαστες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα ελληνικά ριάλιτι κι εκπομπές. Το Weekend τις μάζεψε και τις παρουσιάζει...

Τα ριάλιτι έχουν... στοιχειώσει την ελληνική τηλεόραση κι αν δεν τα πάρουμε σοβαρά είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να αποφορτιστούμε μετά από μία δύσκολη μέρα.

Από την πρώτη προβολή του Big Brother έχουν εμφανιστεί αμέτρητα show που μας έχουν χαρίσει απλόχερα στιγμές γέλιου. Το MasterChef επέστρεψε δυναμικά και στο Gazzetta Weekend Journal βρήκαμε ευκαιρία να θυμηθούμε αξέχαστες ατάκες που έχουν ακουστεί από τις οθόνες μας!

Η έναρξη του τρίτου κύκλου του MasterChef μας σύστησε τον Χρήστο από τα Ιωάννινα!

Ο διαγωνιζόμενος ετοίμασε βατραχοπόδαρα με χόρτα και τραχανά κι όταν ήρθε η ώρα του Πάνου Ιωαννίδη να δοκιμάσει το πιάτο του ακούστηκε την επική ατάκα. Ο σεφ ρώτησε τον διαγωνιζόμενο αν ένιωσε το «κρατς» στα χόρτα.

Ο αρκετά αγχωμένος Χρήστος έδωσε την πιο τρελή απάντηση: «Το κράτησα λίγο ελαφρώς...» με τον σεφ να γελάει λίγο και ν' ανταποκρίνεται:

«Δεν σου λέω αν το κράτησες, το κρατς που κάνει... αυτό είναι χώμα».

Όταν το X - Factor παιζόταν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 ένας από τους κριτές ήταν ο Γιώργος Λεβέντης. Πάνω στην ένταση της στιγμής και σε έναν ατελείωτο τσακωμό με μία μπάντα και τους υπόλοιπους κριτές φώναξε:

«Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ από το παράθυρο!».

Πάμε λίγο πιο παλιά! Fame Story με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της Άσπας Τσίνα να τα... σαρώνει όλα και να εκνευρίζει ακόμα και τον πιο ήσυχο άνθρωπο. Πάνω σε έναν τσακωμό με τα κορίτσια της παρέας γυρνάει στην Φωτεινή με απαθές υφάκι για να της πει: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Όταν ο σχεδιαστής, Χριστόφορος Κοτέντος, προέτρεψε τα κορίτσια του Next Top Model: «Σκιιιιίστε!».

Φυσικά, η ατάκα «κλείδωσε» και από τους Ράδιο Αρβύλα που με κάθε ευκαιρία έπαιζαν το ηχητικό!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ο κομμωτής της καρδιάς μας και σε κάθε εμφάνιση καταφέρνει να κάνει πάταγο. Ωστόσο, η ατάκα του που έχει αφήσει εποχή ακούστηκε στο παιχνίδι «Wipe Out»: «Ξεπατώθηκα!».

Αν έχετε χρόνο πάντως αξίζει να θυμηθείτε όλο το πέρασμα του Τρύφωνα από το Wipe Out! Έδωσε ρέστα...

Don't do it Fedon!

O Uri Geller έψαχνε τον διάδοχό του στον ΑΝΤ1. Έτσι, στο ριάλιτι δήλωσε συμμετοχή ο Νεόφυτος! Ο διαγωνιζόμενος, ωστόσο, είχε μία τόσο έντονη σκηνή που... τρομοκράτησε μέχρι και τον Uri Geller.

Ο Νεόφυτος ήθελε να ξεπεράσει τα όριά του και να σταματήσει την καρδιά του.

Ο Geller δεν άντεξε να βλέπει το στιγμιότυπο, σηκώθηκε από την θέση του και φώναξε: «Don't do it Fedon!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα