Audi A1, πρόταση με πολυτέλεια!

Gazzetta team
Audi A1, πρόταση με πολυτέλεια!

bet365

Για την πόλη, αλλά και για ταξίδια! Πολυτέλεια και άνεση, αλλά ασφάλεια και ταχύτητα! Το νέο Audi A1 είναι αυτό που ψάχνεις...

Οι τιμές του νέου Audi A1 κρίνονται αποδεκτές για ένα premium μοντέλο με ξεχωριστό design, υψηλή ποιότητα, τεχνολογίες αιχμής και αίσθηση μεγάλου αυτοκινήτου στον δρόμο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το Α1 με τον χιλιάρη βενζινοκινητήρα ξεκινά στην εκδοχή των 95 ίππων από 19.950 ευρώ και στην αντίστοιχη των 116 ίππων από 22.200 ευρώ. Οι μεγαλύτερες εκδόσεις 1.5 με 150 ίππους και 2.0 με 200 άλογα κοστίζουν αντίστοιχα από 24.600 και 32.700 ευρώ και απευθύνονται βεβαίως σε ένα ειδικότερο αγοραστικό κοινό της κόμπακτ κατηγορίας.

Η τεχνολογία του και τα συστήματα πολυμέσων και υποστήριξης του οδηγού βρίσκονται στα επίπεδα της μεγάλης κατηγορίας και φροντίζουν για άριστη διαδικτύωση με τον ψηφιακό κόσμο. Χάρη στην αύξηση των εξωτερικών του διαστάσεων, έχει γίνει μάλιστα αισθητά πιο ευρύχωρο, ενώ προσφέρει πλέον πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες του κατόχου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑUDI A1 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα