Ένας Καζάζης που... ξέφυγε από το φιλέ!

Αντώνης Πατσούρας
Ένας Καζάζης που... ξέφυγε από το φιλέ!

bet365

Ο Μιχάλης Καζάζης μιλάει στο G-Weekend κι εξηγεί τους λόγους που ξέφυγε από την οικογενειακή... παράδοση του φιλέ για χάρη της πισίνας.

Το επώνυμο Καζάζης στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το άθλημα του βόλεϊ. Δυο αδέλφια, ο Στέλιος και ο Δημήτρης ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια από την Θεσσαλονίκη και έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδος τόσο ως παίκτες όσο και ως προπονητές.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Πρωταγωνίστησαν επί χρόνια σε συλλογικό επίπεδο αλλά και στην εθνική ομάδα και έχουν γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας. Την οικογενειακή παράδοση όμως δεν την συνέχισε ο Μιχάλης Καζάζης. Ο υιός του Δημήτρη Καζάζη έμεινε στον αθλητισμό αλλά επέλεξε το άθλημα του πόλο αντί του βόλεϊ.

Ο Καζάζης που δεν παίζει βόλεϊ αλλά πόλο μιλάει στο gazzetta.gr για την επιλογή του αλλά και για την αντίδραση της οικογένειας!

«Δεν με πίεσαν ποτέ για το βόλεϊ»

Ο 24χρόνος Μιχάλης είναι πλέον μέλος του Υδραϊκού ο οποίος είναι στην 4η θέση της Α1 αλλά για να φτάσει έως εκεί χρειάστηκε να επιλέξει άθλημα και να ...πει όχι στο άθλημα της οικογένειας: «Το βόλεϊ πάντα το παρακολουθούσα στενά λόγω της οικογένειας μου αλλά δεν με τράβηξε ως άθλημα. Βέβαια πάντα τόσο ο πατέρας μου όσο και ο θείος μου έλεγαν να επιλέξω ένα άθλημα που μ' αρέσει και να περνάω καλά. Ποτέ δεν με πίεσαν ν' ακολουθήσω το βόλεϊ».

Ο Μιχάλης συνεχίζει λέγοντας: «Βέβαια να πω την αλήθεια μου αρέσει το μπιτς βόλεϊ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι σε τουρνουά». Πάντως από την καριέρα του πατέρα του θυμάται έντονα την τελευταία του ομάδα, τον Πανελλήνιο, και τα τελευταία του στην εθνική και όπως λέει, εάν δεν έπαιζε, έκλαιγε! Πάντα ήταν στους αγώνες του και είχε και ρόλο ball boy.

«Αγάπησα το πόλο στη Γλυφάδα»

Γεννήθηκε το 1994 και από μικρή ηλικία ξεκίνησε την κολύμβηση. Παράλληλα έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ. Μετά ήρθε το πόλο. «Μέχρι τα 10 έπαιζα ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ. Για το πρώτο ήμουν ψηλός και για το δεύτερο κοντός. Τότε έβλεπα στην πισίνα την ομάδα πόλο της Γλυφάδας και αποφάσισα να πάω σε μια προπόνηση. Δοκίμασα και αγάπησα το άθλημα», σημειώνει ο νεαρός Καζάζης ο οποίος εκτός από τον Υδραϊκό και τη Γλυφάδα έχει αγωνιστεί στην Χίο (3η θέση) και στον Εθνικό Πειραιώς και στις μικρές εθνικές ομάδες.

«Δεν νιώθω βάρος λόγω ονόματος»

Το επώνυμο του είναι... βαρύ στον ελληνικό αθλητισμό αλλά εκείνος παίζει πόλο για να περνάει καλά! «Δεν έχω νιώσει κάποιο βάρος σχετικά με το όνομα μου. Θεωρώ ότι ο κάθε αθλητής-χαρακτήρας είναι διαφορετικός και θέτει τους δικούς του προσωπικούς στόχους.Το ότι κάποιος από την οικογένεια σου ήταν υψηλού επιπέδου αθλητής κι έχει ιστορία δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα ν' ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σε γεμίζει και βγαίνει αληθινά από μέσα σου. Αν πιέζεις καταστάσεις, απλά για ένα όνομα, τότε δεν το κάνεις απ' την καρδιά σου επομένως δεν θα έχεις αποτέλεσμα», δηλώνει ο πολίστας του Υδραϊκού.

«Ακούω πάντα τις συμβουλές τους»

Μπορεί να μην ακολούθησε το άθλημα τους αλλά πάντα τους ακούει. «Ο πατέρας μου και ο θείος μου πάντα με συμβούλευαν στον αθλητισμό και στη ζωή γενικότερα. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι μια μικρογραφία της ζωής. Έχει χαρές, λύπες, είναι άδικος είναι δίκαιος και επομένως πρέπει να προσαρμόζεσαι σ' όλα αυτά και να τα αντιμετωπίζεις», σημειώνει ο Μιχάλης που σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Πρότυπο ο Ζιντάν»

Εκτός από το βόλεϊ και το πόλο παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και ποδόσφαιρο και ειδικά το Champions League: «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και πιο πολύ το Champions League. Πάντα ξεχώριζα τον Ζιντάν και τον θεωρώ πρότυπο. Τον παρακολουθούσα ως παίκτη και τώρα ως προπονητή. Τον ξεχωρίζει για το ήθος του, τις ικανότητες του αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ως προπονητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα