Το μπαμ με Πιτίνο και η παγκόσμια αποκλειστικότητα του gazzetta!

Gazzetta team
Το μπαμ με Πιτίνο και η παγκόσμια αποκλειστικότητα του gazzetta!

bet365

Aπό το βράδυ της Πέμπτης όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον μπασκετικό Παναθηναϊκό! Όχι για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά λόγω της επικείμενης πρόσληψης του Ρίκι Πιτίνο!

Τα άσχημα αποτελέσματα και η τραγική εικόνα στα ματς της Ευρωλίγκας οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ! Όμως η... βόμβα αφορά τον διάδοχο του. Αυτό που σε href="http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1305423/vomva-megatonon-me-rik-pitino-milaei-o-panathinaikos">παγκόσμια αποκλειστικότητα αποκάλυψε το gazzetta.gr. Μια ματιά στα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Ρίκι Πιτίνο είναι ικανή για να καταλάβει κανείς το μέγεθός του! ου και το τεράστιο ενδιαφέρον όπως φαίνεται και στα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στο σάιτ για τον Αμερικάνο κόουτς!

id="head-0"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1305423/vomva-megatonon-me-rik-pitino-milaei-o-panathinaikos">Βόμβα μεγατόνων: Με Ρικ Πιτίνο μιλάει ο Παναθηναϊκός!

id="head-1"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1305518/erhetai-athina-o-pitino-gnorizo-kala-ton-kalathi">Έρχεται Αθήνα ο Πιτίνο: «Γνωρίζω καλά τον Καλάθη!»

id="head-2"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1305524/pagkosmio-endiaferon-gia-ti-symfonia-me-ton-pitino-pics">Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη συμφωνία με τον Πιτίνο! (pics)

id="head-3"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1305529/rik-pitino-mia-dianoia-toy-mpasket">Ρικ Πιτίνο: Μια διάνοια του μπάσκετ...

id="head-4"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1305647/espn-mila-gia-pitino-kai-giannakopoylo-vid">Το «ESPN» μιλά για Πιτίνο και Γιαννακόπουλο (vid)

id="head-5"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1305588/enas-ntominik-me-polloys-asteriskoys">Ένας... Ντομινίκ με πολλούς αστερίσκους

id="head-6"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1305697/rodopoylos-o-pitino-einai-neoyorkezos-magkas-kai-tsakali">Ροδόπουλος: «Ο Πιτίνο είναι Νεοϋορκέζος, μάγκας και τσακάλι»

id="head-7"> href="http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1305737/rik-pitino-i-istoria-enos-mythoy-pics-vids">Ρικ Πιτίνο: Η ιστορία ενός... μύθου! (pics & vids)

 

Τελευταία Νέα