Κι από δώρα τι παίρνουμε; (quiz)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Κι από δώρα τι παίρνουμε; (quiz)

bet365

Ιt's the most wonderful time of the year... Ναι! Όχι, όμως όταν πρέπει να διαλέξεις δώρα για τους αγαπημένους σου μέσα στον... χαμό των γιορτών! Μην πτοείστε το GWJ είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια.

Έφτασε αυτή η μαγική εποχή που όλα τα σπίτια είναι στολισμένα με αμέτρητα φωτεινά λαμπάκια, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεχωρίζει επιβλητικό και τα γλυκά έχουν την τιμητική τους.

Δεν είμαστε εδώ για να λύσουμε στο αιώνιο δίλημμα «Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες», αλλά για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά όλη μέρα και φυσικά γεμάτα, οπότε το μεγαλύτερο λάθος σας θα είναι να πάτε για ψώνια ανοργάνωτοι!

Αλήθεια, όμως ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για κάθε πρόσωπο;

Do not Worry... είμαστε εδώ για εσάς!

Ας αρχίσουμε από τα πιο δύσκολα: Τι δωράκι παίρνω στο κορίτσι;

Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση και υπάρχει άνεση στην τσέπh τι πιο όμορφο από ένα πριβέ διήμερο δίπλα στο τζάκι; Αν η κοπέλα σας είναι δύσκολη και... γκρινιάζει λιγάκι πάνω στην κουβέντα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τι θα ήθελε για τα Χριστούγεννα. Μόνο στην περίπτωση που ζητήσει δαχτυλίδι μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια.

Κατά τ' άλλα ένα κόσμημα είναι πάντα μία safe επιλογή και μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και τιμές! Φυσικά, πάντα με κάρτα αλλαγής το κουτάκι :)

Της κολλητής: Η πιο εύκολη κατηγορία... όμορφο περιτύλιγμα να έχει (σ.σ. Πως θα το ανεβάζει άλλωστε instastory;) και το περιεχόμενο μπορεί να είναι ένα όμορφο φόρεμα, που επίσης μπορείτε να βρείτε σε όποια τιμή θέλετε, που θα φορέσει άνετα στο ρεβεγιόν!

Του κολλητού: Εδώ, λογικά και τίποτα να μην πάρετε δεν θα παρεξηγηθεί, ωστόσο γιορτινές ημέρες έχουμε! Μία εύκολη λύση είναι ένα φουτεράκι, αλλιώς μία βραδιά μόνο με μπίρες κι αγόρια... μακριά από τα κορίτσια σας θα ήταν το ιδανικό δώρο. Να θυμηθείτε και τα... παλιά ντε.

Του αδελφού: Τα αγόρια δεν λένε ποτέ όχι σε ακόμα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ωστόσο δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε κιόλας. Μία μπλουζίτσα για το γυμναστήριο είναι ό,τι πρέπει!

Της αδελφής: «Τι πρέπει να της πάρω και δώρο;». Φυσικά!!! Εντάξει, δεν χρειάζεται να ξοδευτείς, αλλά την μπλουζίτσα που... κόζαρε στο μαγαζί μπορείς να της την αγοράσεις άνετα.

Στο αγόρι: Αν πάλι είστε κορίτσι και δεν έχετε ιδέα τι να πάρετε στο αγόρι σας να θυμάστε: Τα αγόρια σκέφτονται απλά και δεν είναι απαιτητικά. Ένα όμορφο σετ με εσώρουχα... για εσάς θα ικανοποιήσει και τους δύο. Επίσης, αν η τσέπη σας αντέχει ένα καλό ρολόι φαντάζει ιδανική λύση...

Στους γονείς: Οι γονείς ευτυχώς πάνε πακέτο τις περισσότερες φορές! Αν μένετε μαζί τους... μπορείτε να τους στείλετε ένα διημεράκι... να σας ξεφορτωθούν και λίγο ( άσε που θα μείνει το σπίτι άδειο ). Από την άλλη θα μπορούσατε να βοηθήσετε μία μέρα τη μαμά σας στις δουλειές για να δώσετε το καλό παράδειγμα και να κάνετε το χατήρι του μπαμπά ν' ανοίξετε κανά βιβλίο. Τι άλλο να θέλει ένας γονιός;

Του φαντάρου: Αν ο φίλος σας είναι φαντάρος... μην το σκεφτείτε και πολύ. Μία συνδρομή στο Netflix θα του γεμίσει τις ατελείωτες ώρες βαρεμάρας και θα σας γλιτώσει από τις ατελείωτες φορές που χτυπάει το κινητό σας για... κουβεντούλα.

Της Γιαγιάς και του παππού: Το μόνο που θέλουν οι παππούδες σας είναι να κάτσετε στο γιορτινό τραπέζι χωρίς τα κινητά και να τους δώσετε λίγη σημασία. Πιστέψτε μας τίποτε άλλο!

Bonus: Καμιά φωτογραφία για τη συλλογή τους δεν θα τους χάλαγε.

Στο βαφτιστήρι: Ό,τι ζητήσει δεν παίζουμε με αυτά!

Του ανιψιού: Αν είναι κάτω από 12 ετών η απάντηση είναι μία: Κάποιο παιχνίδι, αν έχει και κόλλημα με τα video games κάτι για τη συλλογή του. Αν είναι πιο μεγάλο σίγουρα θα θέλει ένα καινούριο ρουχαλάκι για να φιγουράρει στο σχολείο.

Tου τεμπέλη: Κάθεσαι που κάθεσαι όλη μέρα στο Internet... αφιέρωσε 10 λεπτάκια για να πάρεις δωράκια μέσω κάποιου e – shop στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να βρεις ό,τι θες στην τιμή που το θες με ένα googlάρισμα. Eπίσης, αν βαριέσαι τόσο μπορείς να στείλεις κατευθείαν το δωράκι σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου.

Του βιβλιοφάγου: Ένα αθλητικό βιβλίο είναι πάντα μία καλή παρέα. Ειδικά, όταν έχουμε να σας προτείνουμε τρία!

Έχουμε και λέμε:

Εξηγώντας το θαύμα: Βασίλης Σαμπράκος

Τιμή: 15,40

Η μπάλα στην κερκίδα: Θάνος Σαρρής

Τιμή: 12,70

Ο Νίκος Λείπει: Νίκος Παπαδογιάννης

Τιμή: 14,90

Βοnus για τους μη αθλητικούς: Ευστοχία Υλικού: Αλέξανδρος Στεργιόπουλος

Τιμή: 10,00

 

Τελευταία Νέα