Τετ-α-τετ με την sexy καλλονή του Baywatch!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τετ-α-τετ με την sexy καλλονή του Baywatch!

bet365

Η Έρικα Ελένιακ το ξανθό μοντέλο, playmate και κρυφός πόθος εκατομμυρίων ανδρών από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Baywatch αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της καριέρας της στο G-Weekend.

Ξανθιά, χυμώδης, έκοβε την ανάσα κάθε φορά που φορούσε το κόκκινο όλοσωμο μαγιό της αναλαμβάνοντας δράση στις παραλίες της Καλιφόρνια.

Η Έρικα Ελένιακ, σε ηλικία μόλις 13 ετών συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό μέσω του «E.T ο Εξωγήινος» ως «Pretty Girl». Ένα παθιασμένο φιλί με τον νεαρό πρωταγωνιστή Henry Thomas, αποτέλεσε την απαρχή μια καριέρας που έφτασε στο απόγειο της στο πρώτο μισό της δεκαετίας του ΄90.

Από την τεράστια εμπορική επιτυχία στο «E.T. Ο Εξωγήινος» του Steven Spielberg, έφτασε στο σημείο να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες τηλεοπτικές σεζόν του Baywatch ενσαρκώνοντας την Shauni McClain (1989-92) προτού παραδώσει τα ηνία στην Pamela Anderson. Παράλληλα εξελίχθηκε σε μια από τις πιο αγαπημένες Playmate του αμερικανικού Playboy ποζάροντας σε εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία.

Η 49χρονη ηθοποιός και μοντέλο στις αρχές της δεκαετία του '90 αποτελούσε την φαντασίωση χιλιάδων ανδρών. Ημερολόγια με το μαγιό του Baywatch, γυμνές πόζες σε περιοδικά και τηλεοπτικές διαφημίσεις εκτόξευσαν τις μετοχές της ξανθιάς καλλονής που τα έβαλε ακόμη και με τρομοκράτες στο πλευρό του Steven Seagal στην ταινία Under Siege (1992).

To G-Weekend συνάντησε στο Ντόρτμουντ την άλλοτε σταρ του Baywatch, η οποία δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για το γεγονός πως ταξιδέψαμε από την Ελλάδα.

«Θέλω τόσο πολύ να έρθω στην Ελλάδα και δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμη. Σκοπεύω να έρθω σύντομα στη χώρα σας μαζί με την κόρη μου. Όλοι μου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. Ποια νησιά μου προτείνετε να επισκεφτώ; Είναι ένας από τους στόχους μου να παραθερίσω στα μέρη σας».

Η Καναδή ηθοποιός έκανε ένα flash back στην καριέρα εξηγώντας πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Σε ηλικία 10 ετών πήρα μέρος σε κάποια τηλεοπτικά σποτ. Δύο χρόνια αργότερα κάπιος συνεργάτης του Στίβεν Σπίλμπεργκ με είδε σε μια audition και κάπως έτσι βρέθηκα στο καστ του «EΤ ο Εξωγήινος».

Ήταν μια υπέροχη και συνάμα ξεχωριστή εμπειρία να συνεργάζομαι με έναν τόσο σπουδαίο σκηνοθέτη. Έδινε σημασία σε όλα τα παιδιά και προσπαθούσε να μη μας γεμίζει με άγχος»

.

Η Έρικα Ελένιακ όπως παραδέχεται δεν μπορούσε να φανταστεί την επίδραση της εμβληματικής ταινίας, ενώ εξηγεί πόσο άβολα ένιωσε οταν έπρεπε να φιληθεί με τον 10χρονο πρωταγωνιστή του «ET ο Εξωγήινος».

«Το μόνο που γνώριζα ήταν πως επρόκειτο για μια ιδέα που ήταν επικεντρωμένη σε ένα παιδί και την σχέση του με έναν εξωγήινο. Ήμουν 12 ετών και ο Χένρι (Τόμας) δυο χρόνια μικρότερος και θυμάμαι πόσο είχαμε τρελαθεί με την σκηνή όπου θα έπρεπε να φιληθούμε στο στόμα. Ήταν κάτι που με σημάδεψε. Θυμάμαι έβαλα τα κλάματα και προσπαθούσε ο Σπίλμπεργκ να με παρηγορήσει».

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα της Ελένιακ ως ηθοποιός ήταν η συμμετοχή της στο Baywatch την εποχή που η Pamela Anderson ήταν ακόμη άσημη.

«Είχα μόλις ολοκληρώσει το σχολείο. Στα 19 μου, έπειτα από πολλές auditions πήρα τον ρόλο της Shauni McClain. Ήταν πολύ οικογενειακό το κλίμα στο Baywatch. Στη συνέχεια όμως η σειρά πήρε διαφορετική κατεύθυνση και δεν ένιωθα άνετα.

Ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Η αποχώρηση μου από το Baywatch συνετέλεσε με την είσοδο της Pamela Anderson, η οποία αποδείχθηκε ιδανική για αυτό τον ρόλο και έγραψε την δική της ιστορία».

 

Τελευταία Νέα