Ο «Τόρο», το πρώτο... σπίτι και η αποθέωση για το «τακουνάκι»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο «Τόρο», το πρώτο... σπίτι και η αποθέωση για το «τακουνάκι»! (vids)

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης γυρίζει στο πρώτο... σπίτι του στην Ξάνθη, την ομάδα που τον ανέδειξε και την οποία καλείται να... πληγώσει ξανά αγωνιστικά όπως με το υπέροχο τακουνάκι του 2010-2011, που είχε επιλέξει να μην πανηγυρίσει!

Κάποτε είχε υποσχεθεί πως θα γύριζε στον Ολυμπιακό. Το έκανε πράξη. Κάποτε είχε αναφέρει πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Ξάνθη. Μπορεί να συμβεί και αυτό.

Μέχρι τότε όμως ο Βασίλης Τοροσίδης έχει μπροστά του τον... τελικό της Ξάνθης. Κόντρα στην παλιά του... αγάπη. Την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά για να πάρει μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια στην Serie A. Το πρώτο του... σπίτι ποδοσφαιρικά αλλά και ουσιαστικά καθώς είναι ένας παίκτης με καταγωγή από τον Πετεινό Ξάνθης. Απέναντι στους Ακρίτες ο Τοροσίδης ως παίκτης του Ολυμπιακού έχει παίξει 10 φορές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Τι γκολ όμως...

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ήταν την σεζόν 2010-2011 όταν είχε σκοράρει με τακουνάκι, γνωρίζοντας την αποθέωση αλλά από σεβασμό προς την Ξάνθη δεν πανηγύρισε. Το ματς του 0-3 με τον Βαλβέρδε στον πάγκο και τα άλλα τέρματα να έχουν επιτευχθεί από τους Ριέρα και Φετφατζίδη. Κατά μία τρομερή συγκυρία στον Ολυμπιακό του σήμερα υπάρχει ο Τοροσίδης και ο Φετφατζίδης και θα μπορούσε να υπάρχει φέτος και ο Μιραλάς. Τώρα ο «Τόρο» καλείται να... πληγώσει ξανά την πρώην ομάδα του σε ένα ματς... τελικό και όπου μπορεί να είναι ακόμα και βασικός και αρχηγός με τον Ολυμπιακό. Όπως τότε δηλαδή...

Και βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο και από συναισθηματικής πλευράς. Όπως μπορείτε να θυμηθείτε στο βίντεο ακριβώς από κάτω ο Βασίλης Τοροσίδης έχει βοηθήσει οικονομικά σε αρκετές περιπτώσεις ιδρύματα της Ξάνθης ή και γενικότερα την περιοχή.

- Δείτε στην Gallery τα στατιστικά του Τοροσίδη κόντρα στην Ξάνθη (σ.σ. τα πινακάκια είναι από το Soccerbase) και τις 11άδες του ματς που σκόραρε με τακουνάκι. Πιο κάτω δείτε και τα βίντεο από το τέρμα του αλλά και όλα τα χαϊλάιτς του 0-3.

 

Τελευταία Νέα