Το νέο Suzuki Vitara γοητεύει!

Gazzetta team
Το νέο Suzuki Vitara γοητεύει!

bet365

30 χρόνια μετά από την... πρώτη του στους δρόμους, το Suzuki Vitara επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να συνεχίζει την εντυπωσιακή εμπορική πορεία των προκατόχων του.

Η τέταρτη γενιά Vitara λανσαρίστηκε το 2015 για να καλύψει τις σημερινές ανάγκες της εποχής. Διαθέτει σύστημα τετρακίνησης Suzuki ALLGRIP Select για βελτιωμένη απόδοση εκτός δρόμου, προηγμένα συστήματα ασφαλείας, πλούσιο εξοπλισμό και μοναδικές επιλογές για εξατομίκευση ώστε να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις κάθε οδηγού. Το 2018, έτος ορόσημο για το 30ο έτος κυκλοφορίας του μοντέλου, το Vitara εξελίσσεται με νέα, δυναμική εμφάνιση και ακόμα πιο αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού.

Ο ξεκάθαρος SUV προσανατολισμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Η παλέτα χρωμάτων του Vitara, η οποία αποτελείται από 7 επιλογές χρωμάτων και 8 επιλογές διχρωμίας έχει ανανεωθεί με την προσθήκη τριών επιπλέον επιλογών διχρωμίας: την σπορ και φωτεινή Solar Yellow Pearl / Cosmic Black Pearl, την Solar Yellow Pearl / Superior White και την εκλεπτυσμένη επιλογή Ice Grayish Blue Metallic / Cosmic Black Pearl.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VITARA

 

Τελευταία Νέα