Snowfeet, η νέα... τρέλα στα χειμερινά σπορ! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Snowfeet, η νέα... τρέλα στα χειμερινά σπορ! (pics & vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend γράφει για το Snowfeet, το νέο... trend ή τη νέα... τρέλα στα χειμερινά σπορ, το οποίο συνδυάζει σκι ακόμα και με... πατινάζ & έχοντας και τον σχετικό πιο... άνετο εξοπλισμό!

Το Snowfeet (σ.σ. παγοπέδιλα δηλαδή ουσιαστικά) μπορεί να συνδυάζει το σκι με το πατινάζ ή αυτό που αποκαλούμε παγοδρομία, τον περίπατο ή το τρέξιμο στον πάγο με παγοπέδιλα. Που εξασκείται σε παγωμένα ποτάμια και παγωμένες λίμνες ή σε τεχνητά παγοδρόμια.

Τα πρώτα βιντεάκια που ποστάρονται στο Youtube είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ο εξοπλισμός φαίνεται να βοηθάει και περισσότερο τους... τολμηρούς που θέλουν να δοκιμάσουν. Και αυτό διότι σε σχέση με το σκι τα πέδιλα είναι πολύ πιο μικρά και εφόσον μπορεί κάποιος να ισορροπεί με αυτά είναι και πιο εύκολα (σ.σ. σχετικά) στην χρήση τους. Ήδη μάλιστα πολύ γνωστές αμερικάνικες εταιρείες έχουν λανσάρει προϊόντα για το Snowfeet, που ενδείκνυται για όσους αγαπούν τα σπορ στο χιόνι και μες στον χειμώνα. Οι Αμερικανοί μάλιστα από την μεριά τους υποστηρίζουν πως ο εξοπλισμός για το Snowfeet δύναται να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

- Δείτε πιο κάτω σχετικά βίντεο (σ.σ. που έχουν ακόμα και... τούμπες στην προσπάθεια των αθλητών να δοκιμάσουν την... τύχη τους) και στην Gallery φωτό που είναι από το Digitaltrends.

 

Τελευταία Νέα