Ένα... Weekend γεμάτο ματσάρες!

Gazzetta team
Ένα... Weekend γεμάτο ματσάρες!

bet365

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου να... προκαλούν για μια τελευταία βουτιά στην θάλασσα, αλλά από την άλλη τα δύο σπουδαία ματς στην Σούπερ Λίγκα σε «καλούν» να μην ξοδέψεις με άλλο τρόπο το διήμερο παρά μόνο στο γήπεδο ή στον καναπέ και την τηλεόραση!

Το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο κλασσικό Αθηναϊκό ντέρμπι ο νεανικός Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στην... πρώτη του Ουζουνίδη ως αντίπαλος των «πράσινων». Ζητούμενο η νίκη για διαφορετικούς λόγους για την κάθε ομάδα και αυτό αποτελεί κίνητρο για να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι. Η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 7μμ και η αναμέτρηση θα καλυφθεί από το gazzetta.gr και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1!

Λίγες ώρες νωρίτερα στις 4μμ... μάχη πρωτοπόρων στο Περιστέρι με την ΕΡΤ1 να φωνάζει ξανά... παρούσα στο ματς του γηπεδούχου Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ που έχει πατήσει κορυφή και φυσικά θέλει να μείνει εκεί. Όμως το ενδιαφέρον της αγωνιστικής δεν σταματάει στο Σάββατο, καθώς και την Κυριακή διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη ένα από τα πιο κομβικά ματς όχι μόνο του διημέρου αλλά πιθανότατα κι όλου του πρωταθλήματος.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί κι από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Άρης, χωρίς περιθώρια για νέα ήττα μετά τις δύο σερί με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον Ολυμπιακό που επίσης δεν έχει κανένα περιθώριο γκέλας αν θέλει να μην χάσει απο νωρίς το... τρένο του πρωταθλήματος. Όπως και τα προηγούμενα 2 ματς, έτσι κι αυτό θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 στις 7μμ.

 

Τελευταία Νέα