Η... τρελή ιστορία της Τζέσικα Πάτζετ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η... τρελή ιστορία της Τζέσικα Πάτζετ! (pics)

bet365

Το Gazzetta Weekend γράφει για την τρομερή ιστορία της Τζέσικα Πάτζετ, της γυναίκας που έχασε τον σύντροφό της αλλά για να τον τιμήσει ντύθηκε νύφη και έκανε εκδήλωση στο κοιμητήριο που είχε κηδευτεί.

«Είναι πολύ σκληρή η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο να σου λείπει κάποιος. Όμως όταν νιώθεις την απώλεια είσαι ευλογημένος. Σημαίνει πως είχες την ευτυχία να έχεις ζήσει με ένα ξεχωριστό άτομο την ζωή σου. Τόσο ξεχωριστό που πραγματικά να αξίζει να το θυμάσαι». Με αυτά τα λόγια περιγράφεται μία πολύ ανθρώπινη ιστορία. Εκείνη της Πάτζετ.

Είναι από αυτές τις ιστορίες που σίγουρα τραβούν την προσοχή. Στην Αγγλία media όπως η Mirror έκαναν ειδική μνεία σε ένα story μεγάλης τραγωδίας και συγκίνησης. Της Τζέσικα Πάτζετ. Η Τζέσικα δεν κατάφερε ποτέ να παντρευτεί τον άνδρα των ονείρων της, τον πυροσβέστη Κένταλ Μέρφι. Ο εν λόγω άνδρας ως πυροσβέστης ανταποκρίθηκε σε μία κλήση για να σκοτωθεί από έναν μεθυσμένο οδηγό νταλίκας. Μία ανείπωτη τραγωδία που η Τζέσικα δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

Νορβηγία – Σλοβενία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ωστόσο η ίδια επέλεξε να μην τον ξεχάσει. Δέκα μήνες μετά το δυστύχημα και τον θάνατό του φόρεσε το νυφικό της και λειτούργησε λες και θα παντρευόταν τον καλό της. Στο πλευρό της ήταν όλη η οικογένειά της και οι φίλοι της. Η Τζέσικα Πάτζετ οργάνωσε αυτό το event στο κοιμητήριο του συντρόφου της για να τον τιμήσει με αυτόν τον τρόπο και να δείξει πως δεν τον ξεχνά. Τα δύο παιδιά είχαν αρραβωνιαστεί και ετοιμαζόταν να παντρευτούν. Μάλιστα η Τζέσικα επέλεξε να κάνει αυτήν την εκδήλωση την ημέρα που είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους. Ο Κένταλ, εθελοντής πυροσβέστης, σκοτώθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 2017 από τον 26 χρονο Κόλμπι Μπλέικ, που τον χτύπησε με το όχημά του. Για την Τζέσικα αναμφίβολα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της και ενώ περιμένει την δίκη του Μπλέικ, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ίδια πάντως έδειξε και εμπράκτως ότι δεν θα λησμονήσει ποτέ τον αγαπημένο της. Με μία εκδήλωση τιμής, μνήμης και παντοτινής αγάπης. Όπως πρέπει να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων που έχουν αγαπηθεί τόσο.

- Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα Loving Life Photography.

 

Τελευταία Νέα