Η κούκλα κόρη του Φρανκ Ντε Μπουρ, αστέρι του χάντμπολ! (vid & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η κούκλα κόρη του Φρανκ Ντε Μπουρ, αστέρι του χάντμπολ! (vid & pics)

bet365

Η 18χρονη Μπο Ντε Μπουρ πήγε στα 16 της σε μεγάλη ομάδα χάντμπολ στην Ιταλία και είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων της Ολλανδίας! Το Gazzetta Weekend γράφει για την όμορφη και ταλαντούχα κόρη του Φρανκ Ντε Μπουρ!

Ο Ντε Μπουρ ως ένας περήφανος μπαμπάς βρέθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Πολωνίας για να δει από κοντά την κόρη του Μπο. Η πιτσιρίκα βγήκε MVP στην μεγάλη - νίκη πρόκρισης επί της Γαλλίας για τα προημιτελικά του θεσμού αλλά η Ολλανδία πλασαρίστηκε τελικά έβδομη στο τουρνουά. Παρόλα αυτά η Μπο Ντε Μπουρ θεωρείται από τα μεγάλα αστέρια των Οράνιε στο χάντμπολ. Ο Ντε Μπουρ μάλιστα στο περιθώριο του αγώνα με την Γαλλία - που είδε από κοντά την αναμέτρηση - δεν έκρυβε την μεγάλη χαρά του.

Η Μπο στα 16 της χρόνια είχε ύψος 1.78 μέτρα και έκλεισε στην ιταλική Κασάνο Μανιάνο, ένα... μεγαθήριο στο πρωτάθλημα της χώρας, που τότε είχε ρεκόρ κατάκτησης 11 σερί τίτλων. Μάλιστα ο Ντε Μπουρ πήγαινε και στην Ιταλία για τις ανάγκες των υποχρεώσεων της κόρης του. Η μικρή παίζει αριστερό εξτρέμ και επηρεάστηκε από την μητέρα της, η οποία έπαιζε χάντμπολ έως τα 18 της. Ξεκίνησε από χαμηλά για να πάει μετά στην Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας. «Δεν την πίεσα ποτέ να κάνει έξτρα προπόνηση. Πάντα δούλευε σκληρά από μικρή. Έκανε δυνατές προπονήσεις και εγώ είμαι απλά εκεί για να την στηρίζω.

Ως υπερήφανος Ολλανδός και περήφανος πατέρας διότι βλέπω την κόρη μου να έχει φτάσει από τόσο μικρή σε τόσο υψηλό επίπεδο και να παίζει στην Εθνική. Προσωπικά μου αρέσει πολύ και η ενέργεια, η ένταση και το πάθος που έχει το χάντμπολ σε συνδυασμό με το θέαμα που προσφέρει», τονίζει ο Ντε Μπουρ. Η... φουρνιά αυτή της Μπο Ντε Μπουρ μάλιστα πέτυχε το καλύτερο πλασάρισμα για τις Ολλανδές σε τέτοια διοργάνωση για πρώτη φορά μετά την έκτη θέση του 2014. Το σίγουρο είναι πως η μικρή και πολύ όμορφη Μπο έχει όλα τα φόντα να διαγράψει μία τεράστια πορεία στο χάντμπολ και τον αθλητισμό, όπως είχε κάνει ο πατέρας της.

 

Τελευταία Νέα