Αήττητος, ο λόγος που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σπάτα...

Αήττητος, ο λόγος που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σπάτα...

bet365

Όσοι είστε φίλοι της Football League, φέτος ο προορισμός είναι ένας: τα Σπάτα και γι αυτό «ευθύνεται» ο Αήττητος ο οποίος θα είναι η μόνη ομάδα της Αττικής που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Μέσα σε τρία χρόνια ο Αήττητος Σπάτων, στα χέρια του Νίκου Κατσίγιαννη, μετρά τρεις διαδοχικές ανόδους. Στην περσινή σεζόν η ομάδα της ανατολικής Αττικής τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στη Football League 2, ενώ το 1-0 επί του Ηροδότου επισφράγισε την άνοδο στη Football League.

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ρόμπεν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αήττητος, λοιπόν, θα είναι φέτος ο μοναδικός εκπρόσωπος της Αττικής στη δεύτερη κατηγορία. Μια ομάδα που ήρθε για να μείνει και δεν θα έχει τον ρόλο του «αλεξίπτωτου», είναι έτοιμη να αποτελέσει πόλο έλξης και να κάνει τα Σπάτα το κέντρο της Football League στην Αττική.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Δουφεξής, μέσω του Gazzetta Weekend Journal αποκρυπτογραφεί το μυστικό της επιτυχίας, δεν βάζει ταβάνι στα όνειρα, δεν διστάζει να μιλήσει για τα «δυνατά» ονόματα που έχουν στόχο να αποκτήσουν και κάνει λόγο μέχρι και για Super League.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας;

«Η πολύ μεγάλη επιτυχία αυτής της ομάδας έχει όνομα και επίθετο: Νίκος Κατσίγιαννης, με τον οποίο μας συνδέει μία φιλία πολλών ετών. Πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε αλλά δεν τα είχε φέρει έτσι η ζωή. Πριν λίγο καιρό, ο Νίκος μού έκανε την πρόταση να αναλάβω τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και χωρίς να το σκεφτώ την αποδέχτηκα. Οι αρμοδιότητές μου θα άπτονται επί των μεταγραφών, των χορηγιών, της επικοινωνίας. Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και προέδρου. Ευελπιστώ να φτάνουν σ' αυτόν όσο το δυνατών λιγότερα προβλήματα γίνεται.

Ξέρετε, επί του κ. Κατσίγιαννη, ο Αήττητος είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, τυπικό στις πληρωμές του... Πολύ σημαντικό αυτό σε μια εποχή που η αβεβαιότητα κι οι οικονομικές δυσκολίες έχουν κάνει το ποδόσφαιρό μας να το κοιτάζουν όλοι με καχυποψία. Ο Αήττητος λοιπόν είναι μια ομάδα, που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, αποτελεί πρότυπο και αρκετοί θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της».

Ο σχεδιασμός πως προχωρά;

«Ξεκινήσαμε πιο νωρίς από άλλες ομάδες, παρόλο που ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα αποκλείεται να ξεκινήσει στην ημερομηνία που έχουν πει. Με αρκετή αισιοδοξία πιστεύω ότι θα πάμε στα μέσα Οκτωβρίου. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στις 16/7 και οι προπονήσεις γίνονται στα Σπάτα μέχρι τις 13/8 όπου λογικά θα συνεχιστεί το "χτίσιμο" στο Καρπενήσι. Θα δώσουμε φιλικά με ομάδες της Β και της Γ εθνικής γιατί θέλουμε να μονταριστεί η ομάδα πάνω σε αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει. Στη διακοπή της Super League για τις εθνικές, θα κάνουμε και φιλικά με ομάδες από την πρώτη κατηγορία».

Ακούγεται ότι έχετε στόχο να κλείσετε παίκτες από τη Super League...

«Η ομάδα δεν θα πάρει παίκτες, απλά για τα μάτια του κόσμου. Δεν θα κάνουμε επιλογές βιτρίνας. Ωστόσο, όντως, έχουμε επιλογές στα χέρια μας από τη Super League. Είμαστε σε επαφές με παίκτες όπως οι Ζαραδούκας και Μάκος. Γίνονται καθημερινά συσκέψεις, ώστε να καταλήξουμε στις όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ είναι στο 30% και πιστεύω ότι μέχρι να φύγουμε από το Καρπενήσι θα είμαστε στο 80%. 1-2 ηχηρά ονόματα θα έρθουν στην ομάδα μας. Γι' αυτό δουλεύουμε, ώστε να... ζεστάνουμε και τον κόσμο περισσότερο, αλλά να προσθέσουμε ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα μας».

Σας βαραίνει το γεγονός ότι θα είστε η μόνη ομάδα της Αττικής στο πρωτάθλημα;

«Φέτος συμβαίνει κάτι το πρωτοφανές. Ίσως και ύστερα από 30 χρόνια υπάρχει μόνο μία ομάδα από την Αττική στη Football Leagueω κι αυτή είναι ο Αήττητος Σπάτων. Θέλουμε, λοιπόν, να φέρουμε στο γήπεδό μας όχι μόνο τους οπαδούς μας αλλά κι όλους τους φίλους της κατηγορίας που δεν θα έχει άλλες επιλογές κοντά στην πρωτεύουσα. Και πέρυσι ήταν οι Αχαρναϊκός και Καλλιθέα αλλά μόνο η Καλλιθέα άντεξε μέχρι το τέλος και τελικά έπεσε. Βλέπουμε ιστορικές ομάδες όπως οι Εθνικός, Ιωνικός, Προοδευτική, Φωστήρας να μην είναι εδώ μαζί μας... Αυτό από μόνο του είναι κίνητρο, θέλουμε όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στα Σπάτα».

Ποιος είναι ο στόχος σας;

«Ο κύριος Κατσίγιαννης δεν το λέει γιατί είναι ταπεινός άνθρωπος, αλλά πιστεύω ότι κι η άνοδος δεν θα είναι... ουτοπία. Θέλουμε μέσα στην έδρα μας να μην περάσει κανείς και από εκεί και πέρα να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται στα εκτός. Οι στόχοι μας είναι ψηλοί. Δεν είναι τυχαίο ότι σε 3 χρόνια, μετράει 3 ανόδους, ενώ ο κ., Κατσίγιαννης έχει άλλες 2 με τα Χανιά, μιλάμε για έναν έναν άνθρωπο πρωταθλητή. Δεν πετάμε στα σύννεφα, με πολλή δουλειά, μεθοδευμένες κινήσεις και υγεία πάνω απ' όλα θα πάμε πολύ καλά. Είμαι βέβαιος».

Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια;

«Η τοπική κοινωνία, ο Δήμος, όλοι βλέπουν ότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην ομάδα που προσπαθούν για το καλύτερό της. Τους ευχαριστούμε που είναι κοντά μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθουν κι άλλοι δίπλα μας κι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης. Θέλουμε την έδρα μας φρούριο κι όλοι μαζί θα το πετύχουμε.Έχουμε βάλει την τιμή των διαρκείας 300 ευρώ που εκτός από εισιτήριο, ο κόσμος συνδράμει και στην ομάδα. Στο γήπεδο γίνονται και κάποια βελτιωτικά έργα, οπότε πιστεύω ότι θα το γεμίζουμε»!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα