Καλοκαίρι σημαίνει... ξεκούραση, κολύμπι, ηλιοθεραπεία και διαλογισμός!

Gazzetta team
Καλοκαίρι σημαίνει... ξεκούραση, κολύμπι, ηλιοθεραπεία και διαλογισμός!

bet365

Τα όνειρα φτάνουν ως τη Χαβάη και τις Μαλδίβες! Όμως και οι μαγευτικές ελληνικές παραλίες της Χαλκιδικής είναι ικανές να ξεκουράσουν το σώμα και το πνεύμα και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» ενόψει μιας ακόμη χρονιάς που θα είναι απαιτητική!

Άλλωστε κακά τα ψέματα. Σαν το ελληνικό καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο. Αυτό το γνωρίζει καλά και η χορογράφος-δασκάλα χορού κυρία Δέσποινα Παπαδοπούλου, που μετά από μια επίπονη σεζόν και πριν αρχίσει η καινούρια όπου θα... μυήσει ξανά μικρούς και μεγάλους στα μυστικά του χορού απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά παράλληλα δίνει και τις πολύτιμες συμβουλές έτσι ώστε οι διακοπές σας να κυλήσουν ομαλά και να σας μείνουν αξέχαστες. Προτείνει όμορφες παραλίες που αξίζει να επισκεφτείτε, αλλά έχει πρόταση και για βιβλίο ώστε να γεμίζετε τον χρόνο σας και στην ξαπλώστρα!

-Πλάνο διακοπών για φέτος καλοκαίρι;

«Ενα πενθήμερο με καλή μου φίλη στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής.και γενικά ξεκούραση, θάλασσα,ηλιοθεραπεία απαραίτητη, διαλογισμό, κολύμπι στις ακτές της Καβάλας και της Θάσου.

-Η καλύτερη παραλία που έχεις πάει είναι;

«Δεν είναι μια. Η παραλία Ψιλή Άμμος στην Θάσο είναι καταπληκτική. Υπέροχη επίσης η Βουρβουρού στη Χαλκιδική, αλλά και οι παραλίες της Σκιάθου».

-Η διατροφή τις ημέρες των διακοπών βρίσκεται στο μυαλό σου;

«Η διατροφή πλέον στα 40plus είναι στο μυαλό μου και μαλώνουμε... Την φροντίζω αρκετά παντού και πάντα,κάνοντας μικρά χατίρια που και που. Κάποιες φορές υποκύπτω και στις κακές μου συνήθειες».

-Αγαπημένο βιβλίο για την ξαπλώστρα;

«Το βιβλίο στη θάλασσα πρέπει να είναι πάντα κάτι ανάλαφρο, ελληνικό, ευαίσθητο και χιουμοριστικό! Ενα καλό ηταν το "Κάψτε τα νυφικά"».

-Το αντικείμενο που παίρνεις μαζί σου και στην πορεία το θεωρείς υπερβολή;

«Δεύτερη εσάρπα και ζακέτα. Τα έχω πάντα μαζί μου στις βραδυνές εξόδους ακόμα και στον καύσωνα. Η μανούλα έχει κάνει καλή δουλειά».

-Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα θαλάσσης;

«Η τσάντα θάλασσας έχει πάντα μέσα τετράδιο και στυλό για να καταγράφω σκέψεις, εμπνεύσεις και συναισθήματα. Απαραίτητα επίσης το στικ αμμωνίας και μια δεύτερη πετσέτα».

-Τι είναι αυτό που μπορεί να σου χαλάσει μια μέρα διακοπών;

«Θα χαλάσει μια μέρα διακοπών μόνο κάτι πολύ σοβαρό, ατύχημα, αρρώστια,όλα τα άλλα είναι αστεία».

-Ο καλοκαιρινός προορισμός που ονειρεύεσαι κι ακόμη δεν πήγες;

«Ονειρεύομαι τις Μαλδίβες, τη Χαβάη, την Ικαρία, την ιταλική Ριβιέρα, την Λευκάδα. Όλα αυτά με όμορφη παρέα για έχουν καλοκαιρινή μαγική αίσθηση, αξέχαστη κι απογειωτική».

 

Τελευταία Νέα