Η αναβίωση των Βίκινγκς στο Mjølner της Αυστραλίας! (pics, vids)

Η αναβίωση των Βίκινγκς στο Mjølner της Αυστραλίας! (pics, vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend γράφει για τον ξεχωριστό χώρο του Mjølner σε Σίνδεϊ και Μελβούρνη που σε βάζει σε... mood Βίκινγκς και δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να πιει και να φάει λες και ζει στην εποχή τους!

Βίκινγκς. Ένας πανίσχυρος λαός μίας άλλης εποχής. Κατακτητές, ψηλοί, δυνατοί και με τον δικό τους τρόπο ένδυσης αλλά και διατροφής. Με μία ιδιαίτερη και μεγάλη ιστορία. Σήμερα τόσα χρόνια μετά ποιος να το φανταζόταν ότι στο Σίδνεϊ και στην Μελβούρνη θα βρισκόταν άνθρωποι που θα αναβίωναν τις εποχές των Βίκινγκς; Και όμως να που συνέβη. Πρόκειται για το Mjølner. Στο Σίδνεϊ θα το βρει κανείς στην 267 Cleveland Street. General Manager είναι μία γυναίκα, η Alex Dahlenburg, που σε μία σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της είχε εξηγήσει πως ο Σβεν, ένας εκ των δημιουργών του μαγαζιού, είχε μαγευτεί από τους Βίκιγνκς και ήθελε να φτιάξει έναν χώρο που να σερβίρει ποτά και φαγητά κοντά σε εκείνη την εποχή. Ήθελε να δίνει στον κόσμο αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Η Alex είναι μάλιστα βραβευμένη στον χώρο των ποτών και της εστίασης στην Αυστραλία, δηλαδή μία γυναίκα που έχει ξεχωρίσει στο πεδίο της. Στο μαγαζί αυτό πάντως έχουν και κρέατα με τον τρόπο που τα έφτιαχναν οι Βίκινγκς αλλά και την στόχευση να αναβιώνουν και μέσω του χώρου παλιά τους έθιμα. Οι περισσότερες κριτικές του κόσμου που έχει επισκεφθεί το μαγαζί είναι διθυραμβικές. Υπεύθυνος για το κομμάτι του φαγητού είναι ο Joachim Borenius.

Και όπως γράφει το Mjølner για την εμπειρία στον χώρο του "μακάρι ο Όντιν να σου δίνει γνώση στο μονοπάτι σου. Ο Θορ να σου προσφέρει δύναμη και κουράγιο στον δρόμο σου. Και ο Λόκι να σου δίνει γέλιο όταν φεύγεις...".

Πιο κάτω δείτε βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τον χώρο. Είναι φωτογραφίες από το επίσημο Facebook του Mjølner αλλά και τις σελίδες των Alexandra Dahlenburg και Joachim Borenius. Επίσης εδώ θα βρείτε το επίσημο site.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα