Το πιο cozy ξενοδοχείο βρίσκεται στο Ναύπλιο!

Gazzetta team
Το πιο cozy ξενοδοχείο βρίσκεται στο Ναύπλιο!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal σας προτείνει μία ιδανική λύση για διακοπές, είτε για Σαββατοκύριακο, είτε για περισσότερες ημέρες, λίγο έξω από το Ναύπλιο!

Σ’ ένα καταπράσινο τοπίο, κατάφυτο από πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα, έχει δημιουργηθεί το Ξενοδοχείο Περιβόλι, στο χωριό Πυργιώτικα, μόλις 8,5χλμ έξω από το πανέμορφο Ναύπλιο. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση αλλά και για απόδραση από την πιεστική και άκρως κουραστική ζωή των πόλεων.

Eνα κουκλίστικο ξενοδοχείο σε περιμένει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσεις μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο. Με το που φτάνεις η μύτη σου γεμίζει με αρώματα εσπεριδοειδών ενώ το μάτι σου, όπου και να κοιτάξει βλέπει την αργολική φύση.

Tα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα με κομψή διακόσμηση, τζάκι και όλες τις ανέσεις που αναζητεί ο επισκέπτης ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι είναι μεγάλοι και σε μοντέρνα γραμμή.

Το πρωϊνό είναι παραδοσιακό, με χειροποίητες νοστιμιές από ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών, ενώ για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, υπάρχουν εξαιρετικά πιάτα στο a la carte εστιατόριο.

Εκτός από τη θέα και την ατμόσφαιρα, το hilight του ξενοδοχείου είναι η πραγματικά μεγάλη πισίνα, με την εξαιρετική θέα προς την πεδιάδα, ενώ την ίδια θέα έχει και το αίθριο που προσφέρεται καφέ και ποτό.

Το Hotel Perivoli προσφέρεται και για επισκέψεις στα εντυπωσιακά αξιοθέατα του Ναυπλίου και τις όμορφες παραλίες της Αργολίδας, για οργανωμένες ποδηλατικές και περιπατητικές εξερευνήσεις σε ορεινές διαδρομές αλλά και βόλτα στις κοντινές Μυκήνες και Επίδαυρος.

Για περισσότερες πληροφορίες www.hotelperivoli.com

Πυργιώτικα Αργολίδας 21100

E-mail: [email protected]

Tel: +30 2752 0 47905

 

Τελευταία Νέα