«Αν ήμουν ακόμη στο Survivor, θα είχα χτυπήσει κάποιον»!

«Αν ήμουν ακόμη στο Survivor, θα είχα χτυπήσει κάποιον»!

bet365

Η πρώην παίκτρια του Survivor 2 Μαρία Πανταζή μιλάει στο Gazzetta Weekend Journal για την εμπειρία της στο παιχνίδι, τη ζωή της έξω απ' αυτό, τις κλίκες, τους «ηθοποιούς», το... σκοτωμένο φίδι από τη Μελίνα και το... ξύλο που θα έριχνε αν δεν ήταν ακόμη εκεί.

Ως αθλήτρια έχει κατακτήσει τα ρινγκ. Εχει αγωνιστεί σ' όλον τον κόσμο και την ξέρουν άπαντες. Την έμαθε και ένα άλλο κοινό μέσω της παρουσίας της στο Survivor 2. Η Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή δεν... μασάει τα λόγια της και μιλάει στο Gazzetta Weekend Journal για όσα έζησε μέσα στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Αφήνοντας τις δουλειές της για λίγο διάστημα, πήγε στον Άγιο Δομίνικο, κοιμήθηκε στα σανίδια, συμβίωσε με «ηθοποιούς» και έμαθε το πως να μην... δέρνει. Το αντίθετο απ' ότι έκανε για πολλά χρόνια ως αθλήτρια του Kickboxing.

Πες μας για την πρόταση που σου έγινε να μπεις στο Survivor 2.

«Ενώ με είχαν καλέσει και το Δεκέμβριο δεν μου φάνηκε και τόσο ενδιαφέρουσα η πρόταση γιατί ασχολήθηκα με τις δουλειές μου. Τον Φεβρουάριο που μου έγινε ξανά η πρόταση οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Προερχόμουν από μια επέμβαση και από κάποιους μεγάλους τραυματισμούς. Είχα χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, τη ζωντάνια και την ενέργειά μου, οπότε θεώρησα ότι ήταν μια ευκαιρία για restart. Αυτή τη φορά ενέπνευσα τον εαυτό μου και όχι άλλους ανθρώπους όπως συνήθιζα».

Τα συν τελικά ήταν περισσότερα από τα αρνητικά;

«Τα θετικά περισσότερα από τα αρνητικά. Μέσα σε τρεις εβδομάδες, γιατί ήμουν στους παίκτες που μπήκαν από τη μέση και μετά, θεώρησα ότι εκείνοι που μπαίνουν αργότερα είναι κι οι πιθανότεροι υποψήφιοι για αποχώρηση. Κάτι που αποδείχτηκε. Επρεπε να δείξω από την αρχή τον χαρακτήρα μου και ενώ δεν είμαι τόσο δυναμική στην προσωπική μου ζωή με το λόγο μου, εκεί έπαιξα με το λόγο μου διότι έπρεπε να αντεπεξέλθω. Δεν τα πήγα χάλια αγωνιστικά αλλά δεν ήμουν η "Iron Barbie" που όλοι ξέρουν».

Αν ήσουν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα καθόσουν περισσότερο στο παιχνίδι;

«Δεν έχει τόσο σχέση μ' αυτό διότι ψηφίζουν με άλλον τρόπο. Σημασία έχει ότι προσπάθησα. Το Survivor είναι όπως η ζωή μας. Δουλεύουμε, τρέχουμε καθημερινά... στο τέλος της ημέρας, κάποιες φορές, υπάρχει το φαγητό και κάποιες άλλες όχι. Το ίδιο συμβαίνει και εκεί, στο Survivor. Μπορεί να έχεις πολεμήσει, να έχεις παλέψει και στο τέλος να μην έχεις το φαγητό σου. Αυτό δεν συμβαίνει; Εγώ προσπαθούσα πάντα, κάποιες φορές ήμουν ικανή, κάποιες τυχερή και κάποιες όχι. Αυτές οι τρεις εβδομάδες μου έκαναν καλό, έδειξα τον εαυτό μου, έδειξα ότι αγωνιστικά προσπαθώ και βελτιώνομαι και ήταν αρκετό να με γνωρίζει ο κόσμος. Ενώ είμαι ήδη ένα μήνα έξω, ο κόσμος μου δείχνει τη συμπάθειά του. Όχι ότι κάποιοι δεν με αντιπάθησαν αλλά δεκτό είναι αυτό, δεν γίνεται να σε συμπαθήσουν όλοι. Σημασία έχει ότι όλοι ασχολήθηκαν μαζί μου».

Το πως ψηφίζουν είναι θέμα κλίκας;

«Εντελώς θέμα κλίκας. Οι παλιοί έχουν περισσότερο κοινό και ψηφίζουν νεαρά άτομα - αυτό το κατάλαβα ενώ βγήκα. Ενώ έχω φίλους και στην Κύπρο και ψήφισαν αρκετά νέοι άνθρωποι, το δικό μου το κοινό είναι μεγαλύτεροι άνθρωποι σε ηλικία, σε σχέση με αυτό που ψηφίζει την Ροδάνθη. Άρα δεν είναι θέμα ικανότητας, γιατί εγώ ήμουν καλύτερη αγωνιστικά από την Ροδάνθη - εκείνη όμως είναι ακόμη μέσα».

Ποιους συμπάθησες και ποιους όχι;

«Στην αρχή έκανα παρέα με όλους γιατί δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιους. Ενώ δεν ήθελα να κάνω παρέα με τον Ηλία και τη Μελίνα, αυτοί μας αποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι άλλοι θεώρησαν ότι πήγαμε εκεί να τους φάμε τη δόξα ενώ εκείνοι πέρασαν δύσκολα για δύο μήνες. Αυτοί γνώριζαν από την αρχή ότι στα μέσα θα μπουν νέοι παίκτες, αλλά μας έκαναν ένα τεράστιο bullying στο στιλ ότι "δεν καταλαβαίνετε το πόσο πεινάμε εμείς, αν εσύ χάσεις εγώ δεν θα φάω". Κάπως μας ξεχώρισαν, δεν ένιωσαν ότι πήγαμε μέσα να τους βοηθήσουμε, δεν μας έκαναν να ενταχθούμε στην στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Κάποια περιστατικά που δεν έδειξαν οι κάμερες;

«Δεν έδειξαν τα φίδια που υπήρχαν εκεί - ένα απ' αυτά σκότωσε η Μελίνα και μου το έφερε για έκπληξη. Δεν έδειξαν επίσης τις κατασκευές που κάναμε με τον Ηλία, τη Φελίσια, τη Μελίνα... κάναμε πολύ όμορφα πράγματα όπως γυμναστική. Αυτά δεν τα πολυδείχνουν. Εδειχναν συνεντεύξεις που αφορούσαν τα παιχνίδια, κάποιες διαμάχες. Δεν είναι μόνο τα άσχημα πάντως... Δημιουργούν χαρακτήρες. Κάποια ήταν διαφορετικά πίσω από τις κάμερες και διαφορετικά μπροστά απ' αυτές. Δεν παρεξηγώ όμως γιατί ή δεν έχουν εμπειρία από κάμερες ή είναι διαβασμένα από πέρυσι και προσπάθησαν να αντιγράψουν χαρακτήρες. Ο κόσμος έχει δει ποιος είναι ο πραγματικός τους χαρακτήρας. Μου άρεσε που ήμουν αληθινή εξ αρχής και αυτό ο κόσμος το εκτίμησε».

Τι σε εξέπληξε θετικά και τι αρνητικά;

«Το τοπίο είναι μαγικό. Το τροπικό κλίμα ήταν περίεργο αλλά και πάλι μου άρεσε πολύ. Ήταν περίεργο το να κοιμάσαι στο σανίδι, να μην έχεις πετσέτα να σκουπιστείς ή σαμπουάν για να πλυθείς. Ακόμα κι αυτά όμως δεν με ταλαιπώρησαν γιατί μου αρέσει ο απλός τρόπος ζωής, να περνάω με τα λίγα. Οι πολύ απλές στιγμές με κάνουν ευτυχισμένη, με ενόχλησαν απλά κάποιες συμπεριφορές».

Όπως;

«Ήταν η κλίκα η μεγάλη, όχι οι Ηλίας, Μελίνα, Φελίσια, όλοι οι άλλοι προσπαθούσαν να το παίξουν πολύ καλύτεροι άνθρωποι μπροστά στην κάμερα. Ήταν ευγενικά και μια χαρά παιδιά αλλά προσπαθούσαν λίγο περισσότερο και έκαναν ηθοποιία. Όπως κι οι διάσημοι που έπαιζαν όλοι έναν ρόλο. Η Μελίνα είναι αυθεντική, όπως κι ο Σώζων. Ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί, δεν ασχολείται με κανέναν. Όταν θα πάει ο καθένας μόνος του θα "σφαχτούν". Θα πω κι ένα κουτσομπολιό: Ο Πάνος την έπεφτε στη Δαλάκα και βλέπω το ειδύλλιο να εξελίσσεται ή να έχει εξελιχθεί (σ.σ. το κλίμα μεταξύ τους δε είναι και το καλύτερο τελευταία, αλλά ποιος ξέρει...). Επίσης είναι φοβερό ότι κάθε μέρα κάτι γίνεται... Ο ένας είναι φίλος τη μία μέρα με τον έναν και μετά τον άλλον κι αυτό όλο γυρίζει. Αυτό δεν είναι νορμάλ, γίνεται από ανασφαλείς χαρακτήρες αλλά είναι άτομα νεαρής ηλικίας. Όλα είναι καλά παιδιά αλλά φαίνεται η διπροσωπία».

Από τους διάσημους, ποιος σου άρεσε ως προσωπικότητα;

«Από τους διάσημους πολύ συμπαθητικός μου φάνηκε ο Νάσος, δεν ασχολούνταν με κουτσομπολιά, όλοι οι άλλοι είχαν έναν ρόλο όπως είπα. Γενικά μου αρέσει πολύ η Δαλάκα, ταυτίζομαι μαζί της επειδή είναι αθλήτρια και επίμονη. Ο Μουρούτσος που κάναμε και προπονήσεις μαζί μου ήταν πολύ συμπαθής, είναι συγκροτημένο άτομο, απλά παραήταν σοβαροί. Εμάς μας επέλεξαν γιατί είχαμε περισσότερο χαμόγελο και ζωντάνια. Θεωρώ ήταν εσκεμμένο να μπω στους Μαχητές το ήξερα.

Θα μπορούσα να είμαι με τους διάσημους από τη στιγμή που είμαι και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Καταλαβαίνετε πως το λέω... Όμως, μου το είχαν ξεκαθαρίσει ότι ήθελαν μεγαλύτερη ηλικία για να ανέβει το ποσοστό τηλεθέασης, η επικοινωνία. Μπορεί να μην ήθελαν να κάτσω μέσα, έτσι είναι το παιχνίδι. Αν είχα ξεκινήσει από την αρχή θα ήμουν ακόμη μέσα αλλά δεν ξέρω πόσο θα είχα αντέξει κάποια πράγματα. Όταν είσαι 24 ώρες το 24ώρο με άτομα που είναι διπρόσωπα... Εγώ είμαι πολύ ευθύς άνθρωπος. Αν ήμουν λίγο ακόμη σίγουρα θα έδερνα... Δεν ξέρω ποιους θα έπαιρνε η μπάλα, αλλά σίγουρα θα έπαιρνε. Ήδη είχε δημιουργηθεί το bullying από την Ντάρια και τη Βιργινία, δεν έπαιζα στα παιχνίδια και όταν ρώτησα "τί ήρθα να κάνω εδώ πέρα;", μου έλεγαν: "δεν καταλαβαίνεις..».

Θα έμπαινες ξανά;

«Μπορεί και ναι. Δεν το παρακολουθώ πολύ τώρα... Είναι τόσο ωραία εκεί μέσα, αλλά δεν δείχνουν τα ωραία. Γι αυτό και δεν βλέπω πολύ, πιστεύω όμως ότι θα έμπαινα ξανά γιατί δεν με ταλαιπώρησε ότι ήμουν με ένα μαγιό όλη μέρα ή ότι δεν είχα κινητό, χρήματα, ότι έτρωγα πολύ λίγο, ότι κοιμήθηκα στο σανίδι... Το πάλεψα».

Η Μαρία σήμερα τι κάνει;

«Η Μαρία συνεχίζει τις δουλειές της: Personal Training, συνεχίζω τις διοργανώσεις, βοηθάω στο ματσάρισμα, είμαι παρουσιάστρια διοργανώσεων Κ-1, στέλνω αθλητές στο εξωτερικό, είμαι στο "Μη μου πεις" με τον Αλέξανδρο Πετρίδη στο High TV όπου καλώ αθλητές, mountain bike, εμψυχώνω τους φίλους μου και σίγουρα έχω εκτιμήσει πολύ περισσότερο κάποια πράγματα. Όχι ότι δεν εκτιμούσα αλλά όταν ζεις με τα ελάχιστα, εκτιμάς περισσότερο κάποια πράγματα».

 

Τελευταία Νέα