Το... τετράπτυχο της ανόδου του ΟΦΗ! (pics, vids & poll)

Το... τετράπτυχο της ανόδου του ΟΦΗ! (pics, vids & poll)

bet365

Ο ΟΦΗ γιορτάζει την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια μετά από απουσία τριών ετών και το G-Weekend εξηγεί γιατί οι Κρητικοί επιστρέφουν στην Super League και δείχνουν πιο δυνατοί από ποτέ!

Ήταν το 2014-2015 όταν ο ΟΦΗ 'χτυπημένος' από τα οικονομικά του προβλήματα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καλά καλά την χρονιά του στην Super League. Από τότε πέρασαν ήδη τρία χρόνια για να φτάσουν οι Κρητικοί στο σημείο να γλεντάνε την επάνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια! Για να γίνουν όλα αυτά και να φτάσουμε στην άνοδο ο ΟΦΗ είχε τέσσερις βασικές παράμετρους επιτυχίας...

Νο1: Ο ΚΟΣΜΟΣ...

Το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεχωριστό. Ο ΟΦΗ είναι από τις λίγες επαρχιακές ομάδες με δυνατό κομμάτι των οργανωμένων αλλά και πολύ κόσμο από πίσω του. Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο η ομάδα είχε μείνει από... καύσιμα και ήταν στα πρόθυρα διάλυσης οι φίλαθλοί της ήταν εκεί. Να σταθούν όπου μπορούσαν και ακόμα και να πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Όσο για προσέλευση; Το Γεντί Κουλέ δεν είχε ποτέ λιγότερο κόσμο από 3.000, είχε sold out μες στην χρονιά όπως με Άρη αλλά και ματς με 7.000 κόσμο. Οι οπαδοί του έφτιαξαν και ένα νέο σύνθημα που τραγουδούσαν που λέει τα παρακάτω: Τι κι αν πέρασα μπόρες και καταιγίδες Όταν σ'αντίκρυσα στην Γ' εθνική Ομιλάρα μου Εδώ θα είναι οι αλήτες Με την σημαία σου ψηλά Να ανεμίζει δυνατά Στου Ψηλορείτη την κορφή Περήφανα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, απέδειξε το πόσο ξεχωριστή προσωπικότητα ήταν. Κράτησε δεμένα τα αποδυτήρια και σε οικογενειακό κλίμα και βοήθησε τα μέγιστα και αγωνιστικά αλλά και με τις ενέργειές του εκτός γηπέδων για να βρει η χρονιά. Από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές την προηγούμενη χρονιά, που έφτασε στο σημείο ακόμα και να λυγίσει και να κλάψει για τον σύλλογο. Παλιό παιδί του ΟΦΗ που ήξερε και ξέρει το τι σημαίνει αυτή η ομάδα... Δεν είναι τυχαίο που εδώ και μέρες ο ΟΦΗ είχε διαρρεύσει ότι ένας βασικός του στόχος είναι να κρατήσει τον Παπαδόπουλο στον πάγκο του.

Ο MISTER GOAL ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ

Ο 23χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός αποδείχθηκε ότι καλύτερο είχε η κατηγορία και γι' αυτό ο Ολυμπιακός κινήθηκε για να... κλειδώσει την υπόθεσή του. Ο Μάνος έκανε τρομερή σεζόν με 22 γκολ σε 23 ματς μέχρι και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου και ενώ είχε και 10 ασίστ! Φυσικά και ήταν και πρώτος... κανονιέρης της κατηγορίας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ... ΔΙΑΝΑ

Σε όλα τα παραπάνω προσθέτει κανείς πως οι περισσότερες μεταγραφές που έκανε τον Γενάρη ο ΟΦΗ του βγήκαν. Από τον Ντίνα, τον Βουό και τον Αργυρόπουλο μέχρι και τον Κοέλιο. Τέσσερις δηλαδή βασικοί λόγοι που έφεραν τον κρητικό σύλλογο ξανά στην Super League!

Και φυσικά ο Ευγένιος Γκέραρντ από εκεί ψηλά θα έχει κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας τα... παιδιά του να είναι ξανά στην Super League.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο σχετικό poll.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα