Μαρία, φωτιά και λάβρα! (pics)

Μαρία, φωτιά και λάβρα! (pics)

bet365

Η ultra σέξι Μαρία Αλεξάνδρου προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και υπόσχεται μέσα από το G-Weekend νέες μεγάλες εκπλήξεις!

Τραγουδίστρια, μοντέλο, performer πρώην πορνοστάρ. Για πολλούς η πιο «καυτή» Ελληνίδα. Η Μαρία Αλεξάνδρου, η χυμώδης καλλονή με τις πλούσιες καμπύλες της και την μεσογειακή της ομορφιά προκαλεί... εμφράγματα σε κάθε εμφάνιση της. Αποτελεί τη φαντασίωση εκατοντάδων ανδρών αρχικά μέσα από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε, αλλά πλέον και ως performer/τραγουδίστρια.

Κάθε φορά που ανεβάζει μία καυτή πόζα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media... ανεβάζει την θερμοκρασία επικίνδυνα με τα likes και τα share να πέφτουν βροχή! Πληθωρικό ντεκολτέ, οπίσθια που κόβουν την ανάσα και πόζες σε ουκ ολίγα εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών εκτόξευσαν στα ύψη την δημοτικότητα της Μαρίας.

Το μοντέλο με τα πλούσια προσόντα βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του και δεν σταματά να ονειρεύεται. Η ντίβα της διπλανής πόρτας αποκαλύπτει στο G-Weekend τα όνειρα της, άγνωστες πτυχές του χαρακτήρας της, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και μερικές από τις πιο extreme στιγμές της!

Πολλοί λένε πως όσα έχεις ζήσει μέσα σε λίγα χρόνια, άλλοι θέλουν δύο ζωές για να τα βιώσουν...

«Όλοι με τον τρόπο μας είμαστε ξεχωριστοί. Κάθε άνθρωπος έχει χαρισματική αξία και είναι ξεχωριστός με τη μοναδικότητα του». Μπορεί κάποιος άνθρωπος που δεν ασχολείται με τη show biz να έχει κάνει πιο πολλά πράγματα αλλά να μην φαίνεται».

Νιώθεις να σε ζηλεύουν για την δημοφιλία σου;

«Η ζήλια είναι το α και το ω στη ζωή μου και είναι κάτι που απεχθάνομαι».

Νιώθεις πως είσαι το sex symbol της χώρας;

«Αυτό τον τίτλο μου έχουν δώσει. Σύμβολο της Ελλάδας. Κάθε άνθρωπος έχει την σεξουαλικότητα του. Όσο να' ναι είμαι σέξι. Για να κάνω τόσα εξώφυλλα αυτό σημαίνει».

Ποια είναι η μεγάλη αδυναμία σου;

«Η αδυναμία μου είναι pancakes, κατά προτίμηση σοκολάτα μπισκότο και παγωτό. Το ξέρω ακούγεται υπερβολικό, όμως μου αρέσει».

Ποια είναι τα επαγγελματικά πλάνα σου;

«Μέσα στο 2018 ετοιμάζω μια καλή μουσική παραγωγή. Θα βγει μέσα από μια δισκογραφική εταιρία και θα είναι πολύ δυνατό».

Ποια ηθοποιός αποτελεί το ίνδαλμα σου;

«Η μεγαλύτερη ηθοποιός που θαυμάζω είναι η Πάμελα Άντερσον. Είναι ένα sex icon, μοντέλο. Την θεωρώ πάρα πολύ σέξι γυναίκα. Είναι εντυπωσιακή με καμπύλες και περιφέρεια. Διαθέτει όλο το πακέτο».

Τι απεχθάνεσαι περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις;

«Στους ανθρώπους με ενοχλεί περισσότερο η αδιαφορία, η υποκρισία και το ψέμα. Στην προσωπική μου ζωή με πειράζει πιο πολύ το ψέμα».

Πες μας ένα ακραίο σκηνικό από τη ζωή σου...

«Μετά από έναν χωρισμό μου πέταξα την βαλίτσα από τον 2ο όροφο, κατέβηκα κάτω και μέσα στο κατακαλόκαιρο έτρεχα γυμνή».

Που θα ήθελες να στραφείς επαγγελματικά στο μέλλον;

«Θέλω να ρίξω το επαγγελματικό μου βάρος σε σημαντικά πράγματα όπως είναι οι διαφημίσεις και οι μουσικές παραγωγές. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις στο μέλλον».

Τι να περιμένουμε από σένα στα Erotic Awards 2018;

«Θα κάνω μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στα παγκόσμια Erotic Awards για να μας θαυμάσει ο κόσμος. Θέλω να στείλω τα φιλιά μου σε όλους».

 

Τελευταία Νέα