Η νύχτα που τον έμαθε όλος ο πλανήτης! (vids)

Gazzetta team
Η νύχτα που τον έμαθε όλος ο πλανήτης! (vids)

bet365

Με κεφαλιά ο Μανωλάς κάνει το 3-0. Η Ρόμα πάει στα ημιτελικά, η Μπαρτσελόνα... σπίτι της. Όλα τα άλλα είναι (μια υπέροχη) ιστορία!

Τα υπέροχα παιχνίδια της ζωής. Το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε κάτι περισσότερο από μια ανάσα στο να φορέσει τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τα... ρούβλια κολυμπούσαν στα πόδια του. Στο παρά ένα η μεταγραφή χάλασε, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να προτιμά την παραμονή του στην... κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή από την «παγωμένη» Ρωσία. Συνέχισε ως Ρωμαίος και η ιστορία τον δικαίωσε. Από την περασμένη Τρίτη το όνομα του έκανε το γύρο του κόσμου. Λογικό. Είναι αυτός που έστειλε... πρόωρα σπίτι του τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Βαλβέρδε, ολόκληρη Μπαρτσελόνα. Λίγο από το καμάρι του, πήραμε κι εμείς ως συμπατριώτες του κάτι που φάνηκε από τον... πάταγο που έκαναν στο gazzetta όλες οι δημοσιεύσεις που είχαν να κάνουν με τον θρίαμβο της Ρόμα και το έπος του Μανωλά!

Ρόμα - Μπαρτσελόνα 3-0

Ο Μανωλάς... κάρφωσε την Μπαρτσελόνα!!! (vid)

«Συγχαρητήρια μωρή παικτάρα Μανωλά...»! (pics)

Τότι: «Στιγμές σαν αυτές σε κάνουν να ζεις γι' αυτά τα χρώματα»

Τα γκολ του Μανωλά γράφουν ιστορία! (pics & vids)

«Θρύλος της Ρόμα ο Μανωλάς, δάκρυσε ο Έλληνας πολεμιστής» (pics)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα