Ποιο είναι το καλύτερο γκολ όλων των εποχών; (poll)

Ποιο είναι το καλύτερο γκολ όλων των εποχών; (poll)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το «υπερτεμάχιο» στο Τορίνο έβαλε τη μνήμη σε αναζήτηση και το Gazzetta Weekend Journal έχοντας δημιουργήσει... αντικειμενικά ένα υποκειμενικό TOP10 σου ζητάει να ψηφίσεις το καλύτερο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ.

Είναι από αυτές τις φορές που το μυαλό πάει μόνο του στο πόσα τέτοιας ποιότητας τεμάχια έχεις δει. Σίγουρα δεν μπορεί να τα έχεις δει όλα, όμως με πρόχειρους υπολογισμούς το μυαλό καταλήγει. Είναι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Διοργάνωση, αντίπαλος, κρισιμότητα αγώνα, ένα ποτ-πουρί κάνεις γιατί αλλιώς αλλιώς θα χαθείς μέσα σε έναν κυκεώνα κριτηρίων και θα χάσεις το θέμα. Και το θέμα αυτή την εβδομάδα ήταν το υπερ-γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάποδο ψαλίδι στον Τζίτζι Μπουφόν στην έδρα της Γιουβέντους, που έστειλε την Ρεάλ ουσιαστικά στα ημιτελικά του Champions League για 8η σερί χρονιά.

Παίκτες κλάσης, παγκόσμιας και μη, σχολίασαν αυτό που έκανε ο CR7. Αλλοι αποθέωσαν, άλλοι θέλησαν να πάρουν λίγο φως, άλλοι ήταν καλύτερα να μην είχαν μιλήσει καθόλου. Εκτός από αυτούς, όλοι στο γραφείο και σε παρεάκια αναλύσαμε στα πρόχειρα ποια γκολ είναι αντίστοιχου επιπέδου σε σημείο τσακωμού, με την κουβέντα να φτάνει αναπόφευκτα στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα με την ραμπόνα του Σκούφαλη και το ψαλιδι του Σιαλμά. Το στάνταρ συμπέρασμα είναι ότι κοινό κριτήριο δεν μπορεί να βρεθεί για τη συγκεκριμένη κουβέντα και επειδή στο poll δεν μπορούν να μπουν 180 επιλογές, πάντα super υποκειμενικά, βάλαμε 10 από τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών για να καταλήψουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το καλύτερο που έχουμε δει ποτέ.

Το μυθικό σλάλομ του Μαραντόνα με την Αγγλία το 1986, το ψαλίδι του Ζλάταν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, η κόντρα... Ρονάλντο και Ζιντάν, το τσιγάρο του Ροναλντίνιο. Στη δική μας δεκάδα μπήκαν επίσης εκείνο του Ντένις Μπέργκαμπ με την απίθανη ντρίμπλα στον Νταμπίζα, το ψαλίδι του Ριβάλντο στην Βαλένθια, το σλάλομ του Μέσι κόντρα στην Χετάφε και το βολέ του Φαν Μπάστεν στον τελικό του Euro 1988 κόντρα στην Σοβιετική Ενωση.

 

Τελευταία Νέα