To... καυτό νέο Cupra Ibiza!

Gazzetta team
To... καυτό νέο Cupra Ibiza!

bet365

Το συγκεκριμένο Ibiza δεν είναι SEAT. Πρόκειται για τη νέα μάρκα που λάνσαρε η φίρμα, με το όνομα Cupra και εκείνη θα είναι αυτή που θα αναλαμβάνει τις γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της!

το Cupra Ibiza έχει σημαντικές διαφορές από το γνωστό μας Ibiza στην εξωτερική του εμφάνιση. Επιθετικός σχεδιασμός, body kit με πολλές ακμές, γραμμές και φουσκώματα, στοιχεία τύπου κάρμπον να διακοσμούν πολλές επιφάνειες και μεγάλες, εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι κινητήρα θα «φοράει» και πόσους ίππους θα αποδίδει, όμως υποθέτουμε ότι θα κινείται από τον 2.0 TSI που συναντάμε και στο νέο Volkswagen Polo GTI. Στην περίπτωση του τελευταίου, έχει 200 άλογα όμως δεν αποκλείεται στο Cupra να δούμε και λίγα περισσότερα.

Στην καμπίνα του νέου γρήγορου μοντέλου βλέπουμε επίσης πολλές αισθητικές διαφοροποιήσεις. Επενδύσεις δέρμα-αλκανταρα, νέα γραφικά στον πίνακα οργάνων, κόκκινες ραφές και σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος είναι μερικές από αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Cupra Ibiza ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα