Ο Τζώρτζης κι άλλα παιδιά που δεν συμπαθήσαμε! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Ο Τζώρτζης κι άλλα παιδιά που δεν συμπαθήσαμε! (vids)

bet365

Ο Τζώρτζης... χαιρέτισε και με αφορμή την αποχώρησή του, το Weekend θυμάται όλα εκείνα τα πρόσωπα των ριάλιτι που κανείς δεν συμπάθησε. Είτε υπήρχε λόγος, είτε όχι!

Είχαμε πέρσι τον Τσανγκ, τον μάνατζερ ράγκμπι, τον Χανταμπάκη, την Ευρυδίκη, ακόμα και τον Ντάνο για κάποιους (μεταξύ αυτών κι ο άνθρωπος που υπογράφει αυτές εδώ τις γραμμές) που μας έσπαγαν τα νεύρα σε κάθε επεισόδιο. Φέτος όμως το Survivor έχει περάσει κάπως αδιάφορα σε ό,τι αφορά τους χαρακτήρες του παιχνιδιού με εξαίρεση ίσως μόνο τον Νικόλα, τον «φραουλίτσα».

Αυτό που έχει... αγαπηθεί για τους παίκτες που αντιπαθεί ο κόσμος, είναι το Master Chef! Ο Τζώρτζης φυσικά είναι ο πρώτος και καλύτερος! Όμως από τον κόσμο δεν έχουν περάσει αδιάφοροι κι άλλοι παίκτες όπως ο Τιμολέων.

Εμείς εδώ στο GWJ... αγαπάμε να αντιπαθούμε τέτοιους παίκτες και συγκεντρώσαμε τους δέκα πιο αντιπαθητικούς παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από ριάλιτι!

10. Μαίρη – Bar

Στην τελευταία θέση της λίστας αυτής βρίσκεται η Μαίρη του Bar. Σίγουρα οι 20+ την θυμάστε για το χαρτάκι. Αυτό το χαρτάκι που έγινε θέμα στο σπίτι για μήνες ολόκληρους και το μυστήριο δεν έχει λυθεί μέχρι και σήμερα! Οι συμπαίκτες της της είχαν βγάλει και τραγουδάκι το οποίο πήγαινε κάπως έτσι «Μαίρη με τη στρατηγική σου, τα 50 (εκατομμύρια δραχμές) είναι δικά σου, ΣΤΑΝΤΑΡ ». Τελικά ούτε τα 50 πήρε, ούτε το χαρτάκι μάθαμε τι έγραφε! Ωραίες εποχές ωστόσο τότε. Πόσο ΠΑΣΟΚ εποχές... Δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο!

9. Ρούλα – The Wall

Οι περισσότεροι θα την θυμάστε για όσα έκανε μετά το παιχνίδι! Ο έρωτάς της με τον Φρανκ και το κλάμα που έριχνε στα διάφορα πάνελ της εποχής, είναι αξέχαστα! Μέσα στο παιχνίδι είχε δείξει πως το... έχει με το κλάμα! Μας κούραζε επί καθημερινής βάσεως με κλάματα, υστερίες, κυνηγητά με τον Κλεάνθη (σ.σ. τον σωσία του Ωνάση, διάολε!!!) είτε βρισκόταν στην μια πλευρά του τοίχου (στην χλιδή), είτε στην άλλη (στην πείνα)!

8. Νικόλας «φραουλίτσας» - Survivor 2018

Ο μόνος παίκτης που έχει καταφέρει να έχει κόσμο που τον αντιπαθεί από το φετινό Survivor. Ο Νικόλας, από τα πρώτα κι όλας επεισόδια έγινε viral λόγω του τατουάζ στο λαιμό. Αυτή η φράουλα τον έχει στιγματίσει ως... φραουλίτσα! Μα ρε αγόρι μου, φράουλα; Για να μη σχολιάσουμε το 13% που επίσης... κοσμεί το σώμα του! Σαν παίκτης τώρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ενώ και η φωνή του έχει το κάτι αντιπαθητικό.

7. Άσπα – Fame Story

«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» και «Τι τις έχω κάνει μωρέ τις μ@@@@σμενης;» είναι οι ατάκες που έρχονται στον καθένα στο μυαλό όταν ακούν το όνομα Άσπα Τσίνα! Η πλέον αντιπαθητική παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Fame Story! Μέχρι και την οικειοθελή αποχώρησή της σου άφηνε μια αντιπάθεια με το ύφος της...

6. Στέφανος - Mission

Τον θυμόμαστε όλοι για τους καβγάδες του στο παιχνίδι που ήταν πολλοί κι έντονοι... Κανείς δεν τον συμπάθησε ποτέ. Όμως, το πιο σοκαριστικό που ουσιαστικά σε κάνει να λες πως δεν έπεσες έξω είναι το γεγονός πως καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης για διπλό φονικό στην Κρήτη.

5. Ευαγγελία – Survivor 1

Ο μόνος τελικός παιχνιδιού που αν ρώταγες τους άλλους παίκτες ποιος θες να κερδίσει (με εξαίρεση την Ορθούλα) θα σου απάνταγαν με μια φωνή «κανένας», ήταν το Survivor 1! Τότε, δεν ψήφιζε ο κόσμος τον νικητή, αλλά οι 8 τελευταίοι παίκτες που είχαν μείνει στο παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στην τελική δυάδα. Η Ευαγγελία κέρδισε τον Νίκο ο οποίος ήταν παντελώς αντιπαθής στους συμπαίκτες του. Όμως και η πανέμορφη ξανθιά νικήτρια του παιχνιδιού, είχε δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες στον κόσμο με την στάση της στο παιχνίδι και την κλίκα της με την Ορθούλα.

4. Χανταμπάκης – Survivor 2017

Πάμε στα πιο φρέσκα τώρα... Ξεκινάμε με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Η κόντρα του με τον Ντάνο, η συμπεριφορά του σε κάποια παιχνίδια και εν γένει η παρουσία του στην καλύβα τον έκανε άκρως αντιπαθητικό σε όλο τον κόσμο. Το... bullying στην Ειρήνη ήταν και αυτό που τον έστειλε τελικώς εκτός παιχνιδιού, αλλά ο κόσμος δεν του χαρίστηκε στιγμή!

3. Πάνος «μάνατζερ ράγκμπι» - Survivor 2017

Ο αγαπημένος μας μάνατζερ όλων των εποχών! Τραυματίστηκε σε όλα τα παιχνίδια, είχε να μπει για όλους μια... κακή κουβέντα, είχε άποψη για όλα, τον ενοχλούσαν όλα, αλλά τελικά έλεγε πως δεν μίλαγε ποτέ! Αποκορύφωμα ήταν η φιλία του με τον Τσανγκ. Εκεί όλα τέλειωσαν, ήταν από τους πλέον αντιπαθητικούς παίκτες του Survivor.

2. Τσανγκ – Survivor 2017

Η άλλη... ψυχούλα του περσινού Survivor στην θέση Νο. 2! O αγαπημένος μας Ορέστης Τσανγκ. Το... μίσος για την Ελισάβετ δεν μπορεί να το ξεχάσει κανείς, τις ασυναρτησίες για την αφαιρετική μέθοδο επίσης. Μέχρι και την Ειρήνη πρόλαβε να ψηφίσει αυτή η ψυχή σε μία από τις πολλές ατομικές ασυλίες που κέρδισε και πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ήταν ο πιο πιστός φίλος του μάνατζερ ράγκμι κι αυτό τον έκανε ακόμα πιο αντιπαθητικό.

1. Τζώρτζης – Master Chef

Φτάσαμε στην κορυφή. Στον πρώτο, των πρώτων! Κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να τους περάσει όλους! Ο Τζώρτζης, μπορεί να μην κέρδισε το Master Chef, αλλά κατάφερε να γίνει ό,τι πιο αντιπαθητικό έχουμε δει ποτέ σε ριάλιτι! Ο τρόπος με τον οποίο πήγαινε από το ένα στρατόπεδο στο άλλο, η κωλοτούμπες του με την Γωγώ, η κακία που έβγαζε για συμπαίκτες που δεν ήθελε να μείνουν, ο ύπουλος τρόπος που... έτρωγε τους συμπαίκτες του και αυτό το ψώνιο που έκρυβε μέσα του. Όλα αυτά τον έκαναν τον πλέον αντιπαθητικό παίκτη. Η αποχώρησή του έκανε το twitter να ξεσαλώσει και με το δίκιο του...

 

Τελευταία Νέα