Ο 15χρονος που έκανε 1.000 «ποδαράκια»! (vid)

Ο 15χρονος που έκανε 1.000 «ποδαράκια»! (vid)

bet365

Ο Θανάσης Σαρκισιάν, ο 15χρονος άσος που παίζει στα Σούρμενα, έκανε 1.000 αγγελάκια αλλά στα όνειρά του δεν βάζει έναν απλό αριθμό και μάς συστήνεται μέσω του Gazzetta Weekend Journal.

Οι γονείς του γεννήθηκαν στο Έρεβαν της Αρμενίας, εκείνος, πριν από 15 χρόνια στην Ελλάδα. Η μητέρα του ασχολείται με τα οικιακά κι ο πατέρας του με τον ιδιωτικό κλάδο, ψάχνοντας τον τελευταίο καιρό να εργαστεί ξανά.

Η ζωή του δεν είναι τόσο εύκολη όσο θα μπορούσε ή όσο είναι για κάποια άλλα παιδιά. Εκείνος, κλείνει τα μάτια και ονειρεύεται ότι θα γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Από τα 5 του χρόνια αυτό κάνει, κλείνει τα μάτια και ονειρεύεται ότι η μπάλα θα είναι γι αυτόν το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή. Τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γονείς αλλά και τα αδέρφια του (έχει έναν 17χρονο αδερφό και μια 5χρονη αδερφή.

Το Γρανάδα-Νουμάνθια στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Ο Θανάσης Σαρκισιάν, συστήνεται μέσω του Gazzetta Weekend Journal, στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό και μας εξηγεί το λόγο που τον οδήγησαν στα... 1.000 «αγγελάκια».

«Είδα ένα παιδί στο youtube να κάνει 500 ποδαράκια / αγγελάκια και έτσι μου καρφώθηκε η ιδέα να τον ξεπεράσω. Δούλεψα πολύ και τελικά ο στόχος μου πέτυχε», εξηγεί αρχικά.

Τι έπρεπε να προσέξεις για να τα καταφέρεις;

«Χρειαζόταν πολλή προσπάθεια, συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή στο πως ακουμπάς την μπάλα. Αυτά ήταν τα στοιχεία από άποψη τεχνικής. Φυσικά, ποτέ δεν ξεκινάς κάτι αν δεν έχεις αισιοδοξία και πάνω απ' όλα ηρεμία. Απ' όσο ξέρω είναι ρεκόρ».

Οι συμπαίκτες σου τι σου είπαν γι αυτό το επίτευγμά σου;

«Όταν τους είπα ότι έφτασαν να κάνω 1.000 ποδαράκια και ότι μπορούσα να κάνω κι άλλα, μου είπαν "εμείς δεν φτάνουμε καν τα 100 και εσύ λες ότι μπορούσες και παραπάνω";», αναρωτήθηκαν έκθαμβοι από το αποτέλεσμα του Θανάση. Ο ίδιος πλέον δηλώνει έτοιμος να προσπαθήσει και για περισσότερα.

Όταν, δε, του είπαμε ότι υπάρχει κάποιος που έχει κάνει 4.000, εκείνος δεν δίστασε να μας πει «γιατί, όχι και εγώ;». Ποιος, εξάλλου, μπορεί να... ντριμπλάρει τα όνειρα ενός 15χρονου αγοριού που το μόνο που έχει μάθει είναι να δουλεύει σκληρά από μικρός γι αυτό που αγαπάει.

Τι να ξέρετε για τον Θανάση Σαρκισιάν:

- Είναι 15 ετών

- Έχει και τα δύο πόδια, αλλά το καλύτερό του είναι το δεξί

- Παίζει δεξί και αριστερό μπακ χαφ

- Αγωνίζεται στα Σούρμενα (ομάδα του Ελληνικού) - έχει περάσει κι από τον ΠΑΟΚ

- Με την Εθνική έχει πάει σε τουρνουά στην Ρωσία

- Αγαπημένος παίκτης ο Νεϊμάρ

To video με τα 1.000 «αγγελάκια»:

 

Τελευταία Νέα