Το γοητευτικό Ford EcoSport!

Gazzetta team
Το γοητευτικό Ford EcoSport!

bet365

Το EcoSport προοριζόταν αρχικά από τη Ford για τις αναπτυσσόμενες αγορές, αλλά στην πορεία κλήθηκε να καλύψει και επί ευρωπαϊκού εδάφους το κενό της μάρκας με το μπλε οβάλ στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των SUV πόλης.

Οι αλλαγές στις γρίλιες της μάσκας, στους προφυλακτήρες, στα μπροστινά και στα πίσω φωτιστικά και οι διακοσμητικής φύσης ποδιές κάνουν σίγουρα τη διαφορά αισθητικά. Κερασάκι στην τούρτα αποδεικνύονται όμως χωρίς αμφιβολία οι καλαίσθητες διχρωμίες του αμαξώματος, που είναι πλέον τόσο trendy, ώστε να τείνουν να θεωρούνται σχεδόν αυτονόητες για τα μοντέρνα SUV.

Το EcoSport απέκτησε επίσης για πρώτη φορά έκδοση ST-Line με δυναμικότερες σχεδιαστικές πινελιές και ζάντες 17 ιντσών, που μπορεί να γίνουν και 18 κατόπιν παραγγελίας.

Ο θάλαμος επιβατών συνάδει με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, διαθέτει μαλακά πλαστικά και προσεγμένο φινίρισμα, ενώ το κόκπιτ έχει ξεπατικώσει το αντίστοιχο του νέου Fiesta. Ως αποτέλεσμα έχει περιοριστεί ο αριθμός των διακοπτών και των χειριστηρίων, αφού ένα μεγάλο μέρος των λειτουργιών ρυθμίζεται μέσω της προεξέχουσας οθόνης των 8 ιντσών, που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό των πλουσιότερων εκδόσεων (οι φτηνότερες εξοπλίζονται με οθόνες 4,2 ή 6,5 ιντσών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα