Ποιο θα είναι το φινάλε για τον Μολέδο;

Gazzetta team
Ποιο θα είναι το φινάλε για τον Μολέδο;

bet365

Με ένα σήριαλ που όλο... πλησιάζει στο τέλος του, αλλά ποτέ δεν πέφτουν οι τίτλοι τέλους μοιάζουν όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με την περίπτωση του Μολέδο!

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός εδώ και καιρό είναι... ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό. Δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη και μόνιμα είναι εκτός αποστολής. Το καλοκαίρι άλλωστε θα είναι παίκτης της Ιντερνασιονάλ που ανακοίνωσε την απόκτησή του. Μέχρι τότε όμως τι γίνεται; Κάθε μέρα... φτάνει στην Τούμπα, αλλά ακόμη τελικές ανακοινώσεις δεν υπάρχουν. Το... σκληρό πόκερ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ καλά κρατεί με τους «πράσινους» να προσπαθούν να... σώσουν ότι σώζεται από μια χαμένη υπόθεση. Από την άλλη οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά καθημερινά περιμένουν έναν παίκτη που θεωρούν ότι είναι ο κρίκος που λείπει για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Στο χέρι του ΠΑΟΚ ο Μολέδο!

Σκέψεις Ιντερνασιονάλ για Μολέδο από τώρα!

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα περιμένουν τον Μολέδο

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Μολέδο, περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Το… μήνυμα των Βραζιλιάνων για το δανεισμό του Μολέδο

Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε τον Μολέδο! (pic)

Για συμφωνία ΠΑΟΚ με Μολέδο, διαψεύδει ο ΠΑΟ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα